Edabebek1 Kızlar merhaba kızım şuan 1 buçuk yaşında onunla farklı aktiviteler kitap vs şeyler yapmak istiyorum ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum bide 3 aylık bir evladım daha var kızımla farklı ilgilenmek istiyorum onu eğitmek onunla daha çok daha farklı da ilgilenmek istiyorum ya kısacası sizler neler yapıyorsunuz kitap vs şeyler kullanıyor musunuz?
Mom44454 Edabebek1 bizim bebeğimiz var onda göstererek ağız burun göz vs öğrendik 😅🤦🏽♀️ Başka da aklıma gelmiyor bn her şeyi anlatıyorum oda anlıyor 😅😬😬
miniktavsanim Edabebek1 20 aylık oğlum var sabah dışarıya cikryrm akşamda öyle seviyor dışarıyı ve evde olduğumuz zamanda bazen kitaplrdn hayvanları gosteryrm daha konusmyr taklidini yapyr oyuncaklarıyla oynyrz mutfakta olsam hep yanımda zaten ve bu aralara tartının üzerine gidip ışığı yandığını görse üç diyor 😁😁🥰🥰çok tali soylyr ya sayılarıda sayıyoruz 3 aklında kalmış demek 🥰🥰öyle moduna göre degsyr ne isterse onu yapyrz
busrayldz61 0-3 aylık bebekler için zeka kartları var istersen onlardan alabilirsin. Göz koordinasyonunu geliştirmek için güzel. Onunda dışında küçük çıngırak alabilirsin 2. Ayında tutabilir. Benimde kızım 2.5 aylık şuan çıngıraklar ilgisini çok çekiyo🌸
Deletedmom5284 Bütün gün uyumadığı vakitlerin çoğunluğunda oyun oynuyoruz ve geziyoruz, sürekli parka oyun alanına deniz kenarına kumda oynamaya çimde yuvarlanmaya götürüyorum, en güzel aktiviteler bunlar