kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz ? Kizim bu aralar uykusuzluktan aglayana kadar uyumuyor hic bir sekilde ne yapacagimi sasirdim. Sizler nasil uyutuyorsunuz ?
mavilimor kaymakliekmekkadayifi 18 aylık oğlum 3 haftalıkken sallamaya başlamıştım çok şiddetli gazı vardı. Sonra da alışkanlık edinmişti. Ama som 2 haftadır sadece yanına uzanıyorum. Yanına uzanmasamda uyuyor ama beni görünce daha kısa sürede uykuya dalıyor
Balkizlarim kaymakliekmekkadayifi Doğduğundan beri her akşam 7 de yıkıyorum en geç 9 da uykuya geçiyor ve esmaul Hüsna ilahi dinleyerek uyur 🙈😍🤲😄
cemreninnannesii kaymakliekmekkadayifi 4 aylıktan beri beşiğine yatırıyorum yanınada emziğini koyuyorum isterse alır emerek uyur
Tosbik6 kaymakliekmekkadayifi 8 ay 18 günlük memede uyuyor uyumadığı zamanda sallıyorum bi ara yanına yattığımda uyuyordu o dönem geçti keşke öyle devam etseydi 🤷🏻♀️ Gecede 2 saate bi kalkıyor 🤦🏻♀️
Cheddar kaymakliekmekkadayifi yatağına yatırıyorum bende odada koltukta bekliyorum uyuyana kadar. 13aylıktan beri böyle uyuyo şimdi 25aylık
Mom7676 kaymakliekmekkadayifi 15 aylık oğlum ne yaptıysam sallmaya alıştıramadım. Emziklerini alıyor eline ağzına mamasını yanına bırakıyorum yatakta döne döne uyuyor çok şükür
otose_san kaymakliekmekkadayifi 29 aylık kızım gece yatakta yanımda yatarken uyuyor, biberonla sütünü içiyor öncesinde, 10 aylık olanda emerken uyuyor