ftsdmrhn Kahvegerek silme supurmehe ayrı harita çıkaramıyorsunuz ama , alan kısıtlaması yapabiliyorsunuz, ama ben onunla uğraşmak istemediğim için hiç bakmadım açıkçası. Roborock markasında varmış hali sensörlü modeller.
Kahvegerek ftsdmrhn ben kurulumlarında halı için bi şerit çektiklerini görmüştüm acaba ayrı haritalama mı diye sordum. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Birprensannesi_ Kahvegerek 150m²ama evınde eşya yokmu kuzum 😊 mesela yatagın yerle bır ıse gardolabın aynı şekılde gırmedıgı yerlerı temızleyemedıgı için tam m²yi doldurmutor benım evımde 160m² salonu komple temızlıyor yatak odasında yatak ve dolap harıcı olan yerlerı temızlıyor altları açık değil çunku yerle bir yanı nerdeyse 100m² anca doluyor 🤣 uygulamada gorebılıyorsun ne kadar alan temızledıgını
Kahvegerek Birprensannesi_ m2 sıkıntısı yaşamadım yeterli geliyor ama bu silme işine kafam takıldı. Mesele şu ki oğlum vileda hastası rahat bırakmıyor o varken silemiyorum. O yüzden biz evde yokken süpürsün silsin diye Umut etmiştim açıkçası. Silme özelliğini çok kullanırım diye düşündüm. 🥴
Birprensannesi_ Kahvegerek canım silmesini kullandıgın zaman ömrü azalıyor süpürgenın ondan dolayı en guzelı sadece süpürsün sen peşinden sil biz almaya magazaya gıttık mağaza çalışanları silme özelliğini kullanılması sonrası makınenın ömrünün azalttıgını belırttı
Birprensannesi_ Kahvegerek oyuncak viladalar varya ben onlardan almıştım 🤣 benım sildipim yerleri silmesini söylemiştim oylelikle benım viledamı daha ellememişti tavsiye ederim şimdide kızımda başladı 1.5 yaşında onun elıne verıyorum oğluma aldıgım viledayı hadi annecim sildiğim yerleri sil diyorum 😊