Oaoa Deletedmom0015 ben de bu gidişle eve de bi bebek arabası alıcam 😁 mutfakta çok işime yarıyor beni izlemeyi seviyor öyle oyalanıyor bazen de beni izlerken uyuyakalıyor
Momzone Deletedmom0015 benimki 4 aylık hala pusetinde. Bayılıyor orda durmaya. Ayagımda sallayayım diyorum yok illa puset 😄evin icinde gezdiriyorum nerdeysem oraya goturuyorm
Zynpgl14 Deletedmom0015 7 aylığız hala bebek arabsı kullanıyrm evde baya kullancam gibi sadece onda durdurabiliyorum :)
Nry Benim elin kolum bebek arabası :) evde odada her yerde yanımda gezdiriyorum mutfakta iken araba da beni izlerken uyuya kalıyor Çok işime yarıyor 2 aylığız😊
NrYlmzTsr 4 aylikken, hasta oldugunda 2 hafta felan kullandik ev icinde, onda uyuyordu yatagina koyuyordum geceleri.
bebisimbenm Deletedmom0015 2 aydan beri bebek arabasi elim ayagim gozum kulağım oldu iyiki almisim cok isime yariyor 7 bucuk aylik olduk artik yavastan terk etmeye çalışıyoruz.. yaz gekdi temizlemek surekki zor oluyor.. tekerlegi cikiyor cikarip yıkıyorum tekrar takiyorum bazen de bezle siliyorum..