mom1236 Kızlar hem pratik hem güzel yemek tarifleriniz var mı. Yaramaz bir kızım var onunla yapıcam yarına misafirim var akşam yemeğine. Hem tarif hemde neler yapabilirim bi destek çıkıverinnnn 🌸💕
bikerem mom1236 mercimek corbasi,firinda balli korili tavuk kanat,firunda elma dilim patates,salata,garniturlu pirinc pilavi,krem santili revani
Mom44454 mom1236 izmir köfte ama kızartmadan yaparsan pratik olur. Arap tava, saç kavurma. Fırında tavuk, şehzade kebabı, fajita
yazkokusu mom1236 ben bi misafirime bi kere milföy çanağında et sote yapmıştım bayılmışlardı. Et sote yapıp güveçlere koyuyorsun. Daha sonra da milföy hamuruyla üzerini kapatıp fırına veriyorsun . Milföyler kızarınca çıkarıp ters çevirip sunuyorsun harika oluyor . Hem değişik hem pratik.
Mom44454 mom1236 ayol çok basit bak arap tava yap soğanı doğra biberi doğra patatesi küp küp doğra patlıcanı doğra kıymayı koy karabiber pulbiber kimyon az salça az da yağ koy hepsini harmanla işlerle n üstüne de üstünü kapatacak şekilde domates doğra aralarına da sarımsak pişerken de karıştırarak pişir üstünü kızart al mis gibi ana yemek
Kahvegerek mom1236 mercimek çorbası, patates püresi üzerine et sote, yoğurtlu kabak salatası cevizli yapıyorum ben, hazır tavuk göğsü üzerine hazır kadayıf döküyorum 😂
Kahvegerek mom1236 evet çok pratik ben genelde bunu yaparım püre yatağında et sote diyorum havalı oluyor 😂
bebekzeynep mom1236 geçen burda birine daha tavsiye etmiştim pratik diye☺tavugu sotele içine garnitür ekle küçük güveclerin varsa onlara koyup üstüne kaşar koy fırına ver kızarnca çıkar canm hem pratik hem görsel olarak güzel güveçte olunca sunumu kolay yanınada çorba salata pilav filan tamm
mom1236 bebekzeynep aaa garnitürle gerçekten evde iki saat doğrayıp uğraşacağıma daha mantıklı. Kızım aşırı yaramaz gelen misafirlerin de çocuğu çok zorlanırım mecbur pratik lazım 🥰