Adababy 60 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim doğum yapalı 9 ay oldu şu an 65-66 arasıyım 50 kilo olmak istiyorum evlendiğim kiloya nasıl inicem 25 yasındayım
Elifinannesi11 Adababy kesinlikle stres yapmayarak,çok hareketli olun.Ev işi yaparken koşturarak tempolu yapın çok faydası oluyor.Kan şekerini düşmeden ara öğünleri atlamayın.Diyetisyenle çok kolay ve doğru oluyor
Deletedmom_101 Adababy 75 le doğuma girdim doğum yapalı 21 gün oldu suan 64 üm bol ağlamalı üzüntülü geçti ağlayarak kilo verdiğimi düşünüyorum 😂 bende 25 yaşındayım
2Minnosannesi Adababy 2 ayda 16.5 kilo verdim. Ama benim kilom fazla 104 ile başladım 87.5 oldum şu an. Aralıklı oruç 4 litre su Her gün bir saat yürüyüş Dukan birası Ekmek pilav makarna yemiyorum.
Mused Valla bende vermek istiyorum emziriyorum korkuyorum diyet yapmaya ve detox yapmaya cevap yazarlarsa bizde bilgileniriz detox suyu yeşil çay fln sutu kesmez demi
Ogullarinaasikanne Mused emziren annelere ozel kurler var canim dene istersen benim motivasyonum yok. Bebegim cok emiyor bu ara yine yemege verdim kendimi🙄
DenizSerap Adababy günde iki öğün yemek saat 6 dan sonra yememek,kahve,su birazda yürüyüş💪🏻 bunlar yetecek ama işte işte…
Adababy Deletedmom_101 bende 80 den 67 e 2 haftada düştüm ama 67 den 65 e kendiliğimden düştüm iradem sıfır 65 kilo yapıştı üstüme
Dilaylaa Düzenli ve sağlıklı beslenme yani sakın hamur işi tatlı abur cubur yemeyin bol su için yeşillik yiyin . Spor yürüyüş yapın verirsiniz
Adababy Dilaylaa çocukla bakkala gidemiyorum yürüyüş zor olur. Ama leslie yapabilirm iradem kıvvetli olsa hallolacak
Deletedmom_101 Adababy hiç diyet , spor , iş yapmadım sadece bebekle ilgileniyorum ve aglıyorum 😂 şuan kötü günler geride kaldı artık zayıflamaya odaklanıyorum bakalım nasıl vericem 🥰
Adababy 2Minnosannesi ya bende bunları yapsam verirmiyim acaba denemekten ne kaybederim ki ! 🤣 adetim bitsin başlıyorum hemen
C-Efe Adababy hanımlar bu yapısalmı anlamadım bende 55le hamile kaldim 68 le doguma girdim suan 1 ayligiz ve 58 kilodayım gitti kendiliginden kilolar emziriyorum acaba ondan mi 🤔 kendimi birden cökmüş gibi hissediyrm gücsüz kuvvetsiz senin süren baya olmus ama bence insan basina ne gelirde ondan sikayetci 🤗
Birdenizhikayesi En sağlıklısı diyetisyenle başlamak şuan bende diyetisyene gidiyorum emzirdiğim için kafama göre yapamam 1 ay 10 günde 7 kilo verdim inşAllah devamı da gelir
Adababy Birdenizhikayesi diyet falan yapamam ama porsiyon küçültürüm, su içerim, dukan birası yaparım, ekmek pişav makarna yemem
Deletedmom_101 Adababy aslında sen daha çok yaparsın ekmek pilav yemem demişsin ben makarna pilav yanında ekmek yerim 🤭