antropologanne Gerçekten hiç sızdırmıyormu ? Gece kullanmak icin denemek istiyorum, hergün uyku tulumu yıkamaktan bezdim zira.
mombeto antropologanne ben onu kullanıyorum mükemmel bir bez sızdırmıyor hiçbir sorunu yok hiç sızdırmadı
TuruncuLimon antropologanne kızım doğduğundan beri kullanıyorum sıan kızım 16 aylık hala premium care devam başka bez hiç almadım
Prenses_annesi22 antropologanne doğdugundan berı kullnıyoruz cırtları belınde gevsek sararsa yada yan bantları dısarı cıkarmazsanız sızdıryo dıkkat edersenız mukemmel bez
antropologanne mombeto Ay şahane. Bebeginiz kac aylik acaba daha dogrusu kac numarayi kullaniyorsunuz ? Külotmu cırtlımı ?
antropologanne TuruncuLimon Benim kizimda 15 aylik, şu sıra geceleri fazla yapmaya basladı cisini. Külotmu kullaniyorsunuz cirtlimi vede kac numara ?
TuruncuLimon antropologanne cırtlı kullanıyorum 5 no ve hiç sızdırma yaşamadım bazen sırtına kadar yapmış oluyor ama üstüne asla geçmiyor zaten oyuzden değiştirmiyorum bezinin markasınıda çok memnunum tuvalet eğitimine kadar bunu kullanmaya devam edicem
antropologanne TuruncuLimon Çok teşekkür ediyorum.💐 Dediginiz gibi sırtına kadar yapmış oluyor, gece deĝişincede birdaha uyumuyor. Bugün alıp deneyeceĝim ben de.
antropologanne Prenses_annesi22 Ben külot bez tercih edeceĝim, cırtlı asla baĝlatmıyor😣 Teşekkürler size de bugün deneyecegim ben de 💐
TuruncuLimon antropologanne deneyin memnun kalırsınız birde gevşeklik ve sıkı oranını iyi ayarlayın hani ne gevsek ne sıkı olsun bir peoblem yaşamazsınız
GiybetReis antropologanne ya bizimde öyle. Kilot bezler kac kılodan sonra var acaba bilginiz var mı? Dezavantajı var mı baska ya da? Kalın gozukmesı ya da fiyat açısından vs.
antropologanne TuruncuLimon Ben külot bez denerim çünkü cırtlı asla baĝlatmıyor. Ama bu dediginizde aklımda olsun, bulamazsam mecbur cırtlı alırım.
GiybetReis antropologanne Sızdırmıyor. 7 aydır kullanıyoruz sürekli belki toplasam 10 kere sızdırmamıştır. Onuda ben bağlayamamışımdır zaten döne döne bez bağlıyoruz😅
antropologanne GiybetReis Şu an asiri sevindirik oldum 😂😂 Sleepy den cok memnundum aslinda gece serisinden asla hic sorun yasamamistim, simdi ama yok sizdiriyor. Hemen bu aksam deneyecegim 💐
Mom544154 antropologanne cnm ben evybaby en büyük nosunu kullanıyorum geceleri hiç sızmıyor. Dene primada sızdırırsa
antropologanne Mom544154 Aklimda bulunsun canim arkadasim, tesekkur ederim. Bu arada nasil oldunuz ? Insallah atlatmissinizdir ?
antropologanne GiybetReis Külot bez artik neredeyse yenidogan icin bile var. Ben hep sleepy kullandim. Hicbir olumsuz yani yok. Aksine bacaklarina tak hop cek. Cirtlidaki gibi aman sıkı bagladim aman gevsek bagladim derdide yok. Bence zaten sizinde artik ay itibari ile bez baglamanin iskinceye donustugu aylar 😂 Deneyebilirsiniz asiri pratik.
2bebelianne__ antropologanne doğduğu günden itibaren prima premium care kullanıyorum çok memnunum külot bezini kullanıyoruz 5,6 aydır hatta ne pişik sızdırma asla yapmıyor tavsiye ederm
antropologanne 2bebelianne__ Bilmiyordum o zaman ben bugün e bebege bakayim direk. Cok tesekkur ederim size de. 💐
Gunsss antropologanne oğlum bir yaşına girdi 2-3 kez anca sızmıştır ondaki yatış pozisyonundan sürekli tek yönde yatıyor çok memnunum