Sekerlikahve Benim akşam menü : etli bezelye yemegı ,pilav ,ayran birde yapabılirsem un helvası yapıcam çayın yanına
iki_tospik_annesiii Sekerlikahve patatesli sulu köfte prinç pilavı salata çorba veya cacık yaparım 😅 Kaynanam bizde bugün
birprensesannesi_5050 Sekerlikahve afiyet olsun 😋 bugün yemek yapmayacağım eşim arkadaşlarıyla mangala gıdecek bende bırseyler yerim😂🤣
Deletedmom_26 Sekerlikahve Nohut yemeği Pilav Ayran veya yoğurt bilemedim şuan 🤔 Tatlı önerileri gelirse seçerim içerisinden diye düşünüyorum 🤭
ayisigi Deletedmom_26 Sütlaç, muhallebi, kemalpaşa, revani, irmik tatlısı, paşa tatlısı, kabak tatlısı, ıslak kek 😁
Tekdislicanavarim Sekerlikahve karnıyarık pirinc pilavi corba cacik salata sizede afiyet olsun canim. Rabbim sofrasi boş olan evine ekmek götürmek için çabalayan kardeşlerimize nasip etsin
crazymommy Sekerlikahve Afiyet olsun canım. Depresyondayım bunalımdayım yapmayacam bugün birşey. 😒😒🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bitanem123 Sekerlikahve Patatesli börek yanına peynır. Zeytın çay belkide karar verebilirsem birde çorba yapıcam bakalım