Minikkuzum1999 Kızlar başlıkta yazdığım gibi 9 aylık bebeğe makarna verilir mi verilirse nasıl veriyorsunuz boğulmamasi için yardımcı olursanız sevinirim 🤗🤗
Minikkuzum1999 Zlm Baldantatli Burcu60 NurCum Merve Xyz26 çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun 🥰 başlayım o zaman ufak ufak vermeye birde domates çorbası tarifi olan varsa verilebilir mi 🤗🥰
Ozbek42 Minikkuzum1999 bebek içinse domatesi tek başına cok vermeyin asitli oldugu için pişik falan olabilir. Pişmiş olan domatesin tamsmen gidermi asiti bilemiyorum..
Minikkuzum1999 Burcu60 Ozbek42 Ozbek42 Vanilya Tuba AtlasAysegul kusura bakmayın kızlar toplu cevap veriyorum bebeğim durmuyor diye deneyeyim dediklerinizi çok sağolun
Ozbek42 Minikkuzum1999 bende dün oğluma yalancı mantı yaptım tam buğday makarnası aldım haşladım biraz sarımsaklı yoğurtla karıstırdım makarnaları da ortadan böldüm kemdi yedi 8.5 aylık bu arada
Tuba Minikkuzum1999 ben spaghetti veriyordum. Haşladıktan sonra bardakla küçültüyordum çok güzel yiyordu😊
AtlasAysegul Minikkuzum1999 Mutlaka kemik suyunda pişirin. Labneyle karıltırın koyun çnğne tek tek. Mıncıra mıncıra yesin. Ama gözünüzü ayırmayın. Bazen löo löp yutmaya çalışıyorlar😁