Elifkizz İyi günler anneler. İştahsız bebekler için, farklı veya doyurucu olduğunu düşündüğünüz tarifler var mı? 😊 Birbirimizle paylaşsak, belki faydası olur.🙏🏻
Tortilla_ Elifkizz Tavuk suyuna çorba yAptim çok sevdi kızım.İnternetten baktım da yaptım. 1.5 yaş kızım
Aybersa Elifkizz tarhanali pankek ,kırmızı biberli pankek, kırmızı biber közlemeli tel şehriye, tavuk suyuna çorba , düğün çorbası , et havuç patates haşlama bizim zaman zaman da olsa sevdiğimiz faydalı yemeklerden 🌺
Mrngz Elifkizz 3 yemek kaşığı irmiği az tereyagda çevırıyorsunuz kısık ateste üzerine 1 bardak ılıklı kemık suyu yarım cay bardagı su koyuyorsunuz kaynatıyorsunuz hem besleyıcı hemde tok tutuyor benım kızım cok severek ıcıyor 3 ogun versem bıkmaz 😆
Elifkizz Tortilla_ Benim kızımda çok seviyordu, 6 aylık olduğundan beri haftada 1 2 yapardım. Geçen ay hastalandı ve şimdi asla içmiyor maalesef, çok faydalı bir çorba gerçekten
Elifkizz Tortilla_ Umarım. Artık akşam yemeğini değil, her gün kızıma ne yapsam diye düşünmeye başladım😁
Elifkizz Aybersa Tarhanalı pankek hiç duymadıklarımdan🙈 Kızım çorbasını çok sever, pankekini nasıl yapıyorsunuz?
Aybersa Elifkizz yumrta sarısı , yoğurt ,toz tarhana , un ile göz kararı karıştırıyorum , pankek kıvamında kahvaltılık oluyor. Gene közlenmiş biber ile de yaptım tarhana yerine az da olsa yedi ,alternatif olarak denemek lazım ❤️
momof2child Corba hergun yaptigim sey kiymali tel sehriyeli corba yaparim azcik da ekmek ovalarim icine afiyetle yer gunde 2kere corba sart veriyorum)yaninda bazen patates kizartmasi veya kofte yaparim amma corbayi iciyor diye baska yemege yer kalmiyor)sabahlari yulafli sutlu kahvalti yaparim icine buzlukta sakladgm cilek bogurtlen ve s meyvelerden atarim)sora pekmezli ekmek)Sora 1su bardagi kefir biraz labne biskuvi bide herhangi bir meyveden karisim yapib yediriirim
Elifkizz senamiray Normal zamanda yoğurt çok seviyor yemek ve çorba yanında ama yoğurtlu çorbalar asla içmiyor🙄