Melekkanne Mnlannesi bizimde oluyor canım arada 2 aylık bebeğim korkma bişi olmaz bazıları alerji diyor ama doktorum yapar normal demişti
Melikeeeecansuu Mnlannesi benım oglan bı ara kargocu kapıdayken kucagımda yaptı adam ne olduqunu anlamadı🤣
melasya Mnlannesi ilk 2 /3 ay patlak kaka normal gazla beraber cikariyolar demisti drumuz.bu arada patlak kaka deniyomus bu duruma bende o zmn ogrenmistim😄
Mnlannesi melasya ya sesli güldüm ben bide alerji den şüphe ediyorum şuan yüzünde çok fazla döküntü oldu
Kahvelibonbon Mnlannesi ay benim bebeğimde öyleydi. Hemde ne ses, koca insandan o ses çıkmaz 😀 büyüdükçe geçti (3aydan sonra hiç öyle olmadı), arada videolarını açıp gülüyoruz hala
Mnlannesi Pembebeyzmavi neye alerjisi var idi benim bebeğimin yüzünde çok fazla döküntü oluştuu bide ikinmw gürültü kaka olunca doktor 15 günlük süt ve süt ürünleri diyetine soktu
Kaderlmc Mnlannesi bizimde öyle dün doktorumuz kaka da kan ,kusma ,kaka renginde değişiklik yoksa sorun yok dedi 🥰
Cocukkalmak26 Mnlannesi gazdan olabilir bizde uzun zaman gaza bağladık geçmekbilmeyen bir gaz sonrası alerji çıktı canım
Mnlannesi Cocukkalmak26 ya tam da aradığım yorum şuan bebeğimin yüzünde döküntüler var gürültü kaka bide 15 günlük bir diyete girdimm süt ve süt ürünlerine sizin neye idi
melasya Mnlannesi 😄yuzunde dokuntu kirmizi noktalar ise o da sutunun yagindan demisti drum.ama kakada kan be farkli belirtilerde varsa drunuza danisin tabi