BediaBerenCnkl Merhaba kızlar bebeğim dördüncü aya girecek dört gün sonra hem mama hem süt veriyorum dört ya da dört buçuk aylık iken püre yapıp versem en azından bı baksam denesem yiyor mu yemiyormu diye sizlere de bı sormak istedim nasıl olur?
Princessmother BediaBerenCnkl canım 6 Aydan önce ek gıda verilmez. ANne ve formül mamaya ihtiyacı vardır. Ama bunu işterşen bebeğini takip eden doktora şor daha iyi cevap verir.
Btlbyza BediaBerenCnkl ben oğlumda 4 buçuk aylık tadıma başladım şuan 2 yaşında gayet herşeyi yiyor kızım var 3 aylık onda da öyle yapcam
Mevacanimkizim BediaBerenCnkl daha erken benim kızım sadece mama içtiği halde doktor 5 buçuk ayda başlaya bilirsin dedi ben 5 aylıkken yoğurtla başladım 3 gün kuralı ile sebzelerden devam ettim zaten 3 gün o 3 gün bu diye diye zaman geçti şimdi kızım 11 ay 20 günlük maşallah ne versem yiyor birazcık daha bekleyin derim yada doktorunuza danışın
BediaBerenCnkl Btlbyza maşallah canm nazar değmesin bende işte bı denemek istiyorum eğer inşallah yerse hafta iki üç kez vermeyi düşünüyorum bakalım
Btlbyza BediaBerenCnkl ilk yogurt verdim ben günde 3 çay kaşığı falan baktım yiyor başka şeyler tattırdım muz püresi var sıkıntı yaşamadım doktorda bana 5 aylıkken ver demişti mama da aldığı için