Mrzeyna Bayanlar 2 yaşında çocuğa bakıyorum annesi askeri ücret çalışıyor hafta 1gun iznim var kendi evimde bakıyorum yemesi bana ait ne verirsem onu yiyor sizce ne kadar almalıyım bilgisi olan ?
Derinmevzu20 Mrzeyna bulunduğunuz yerle de alakalı, ben haftaiçi saat 10:00 -17:00 arası 1000 e baktırıyorum . Burada maksimum 1500-1700 bakılıyor .
Whiteandblackk Mrzeyna Benim anneanneme bakan biri var canım anneannem yatalak değil. Tek yemek yapiyor 1 çeşit ve ananemle oturuyor. 3000 3500 falan alıyor
Whiteandblackk Mrzeyna Valla annesi asgari ücret ise hiç çalışmasın zaten size vermesi gereken 3000 TL.
bebiskoooo Mrzeyna sabah 7.30 akşam 3.30 ve haftada bir gün 6 ya kadar bakıyor öğretmenim haftaiçi beş güne 1500 TL veriyorum
Miniklord Eğitim durumunuz çocuk gelişimi ise tabiki yüksek almanız lazım . Ama sadece bakıcılık yapıyor iseniz bulunduğunuz şehire göre değişir
kumsal1206 Mrzeyna vallahi sinopta annemin komşusu var 800 bakiyordu haftada alti gün 2 yaşında bir cocuga kendi evinde kuzenimde 1500 bakıyordu kendi evinde 2 yasinda baska bir çocuğa yani kisiye göre değişir bence kişinin ne kadar istediği ve baktiran kişinin durumuna bağlı
GoGirl Mrzeyna bastan konusmussunuzdur diye dusunuyorum o da verebilecegi rakami söylemiştir asgari ucretle calisan biri size tum maasini veremez burdan aldiginiz cevaplarla yön vermeyin