Cennetkokulum Efem içinden çıkan ölçeğin kenarında miktarlar var bize 7 aylık iken 2.5ml dedi doktorumuz kansızlığımız vardı ama
Deletedmom277 Efem 10 ml verdik. Sabah 0.5 akşam 0.5 . Eğer içmiyorsa meyvesuyunun içine koyabilirsin demişti
Efem Cennetkokulum teşekkür ederim bizim de kansızlığımız var bi bir ölçek dedi bi tatlı kaşığı dedi bi sabah akşam 0,5 ml dedi🙈nasıl vercem şimdi bilemedim başka şeylerle de kaynadı gitti soramadım bidaha😃
Deletedmom277 Efem şırıngayla veriyordum ben. Eczanelerde 0.5’lik şırıngalar var onlardan kullanıyordum
Asafff__ Deletedmom277 bizede verdi doktorumuz 5 ml dedş sırınganın hepsini dolduruyorduö bana cok geldi tatlı kasıgı vermeye calıstım zaten almıyor hep döküyor
Deletedmom277 Asafff__ ama o şırıngalar zaten 0.5’lik tam. fazla gibi gelir ama şırıngayla çekip tatlı kaşığına koyun içiniz rahatlar ☺️
Asafff__ Deletedmom277 hımm tesekkürler zaten cok zor içerliyorum zorla 3 cay kasıgı veriyorum onunda hepsini.döküyor agzında tutuyor
bsrbrk Efem bizde kusma ishal yati doktorla gorustukk daha icirme dedi😔 damlaya geccez yan etkiler bitince
bsrbrk Efem bizde kusma ishal yati doktorla gorustukk daha icirme dedi😔 damlaya geccez yan etkiler bitince