Melikeeeecansuu Ya diyetısyene gıdım dedım göbegım var duzelsın dıye. 300 450tl dıyorlar 1aylıqına çok pahalı keske bıraz ucuz yapsalarda herkes yararlanabılse.
Yamanikomm Melikeeeecansuu gene iyiymis ben meraktan nilay kececi aramistim 4 binlerden bahsettiler bana
Mirac_21032019 Melikeeeecansuu en guzeli online diyet devamli irtibat halinde oluyosun bu konuda ezgi sabanciyi tavsiye ederim instadan bakabilirsin.300 e gitmistim ben.
Melikeeeecansuu Mirac_21032019 zayıfladınmı pekı benım gobegım var az sarkık onun gıtmesını ıstıyorumda
Yamanikomm Yarim_Kilo_Kiyma ben meraktan zaten ne kadar diye ona o kdr.para verceme bogazimi tutarim😂😂
Tugcecaliskan Melikeeeecansuu bende başladım ayda iki seans iki kontrol olarak seans 100 TL evlenmeden öncede gitmistim ideal kiloma gelmistim şimdi doğum kiloları için tekrar başladım :)
Alp16 Aylık 200 tl her hafta görüşme yapıyorduk bizde bursada gittim bölgesine göre diyetisyenlerde değişiyor biraz😁
Deletedmom4444 Yamanikomm Bide onun malzemeleri var bademi cevizi.🤓O parayi biriktirseniz tum yaglari kestirebilirsiniz.
Ktannesi Melikeeeecansuu 200 tl online diyet yapıyorum. Tavsiye ederim 2 ay olacak 8 kilo verdim. Ama sıkılaşmak için spor sart