Cemrelina Kullanan varmı? günde kaç kez kaç damla veriliyor Nurse hayvesy colex ile kullansam fayda edermi
gozdearas Cemrelina ben kullanıyorum bebeğime, 4 aylık 6 damla veriyorum ek olarak herhangi bir gaz damlası vermiyorum. sizin sorunuza gelecek olursak, etki edebilir biri gaz için diğeri bağırsak düzenleyici, ikisi bir daha rahatlatabilir belki bebeği.
Janss Cemrelina 4le başlayıp max 6 damla kullandım . Yaklaşık 3 ay kadar kullandıktan sonra bıraktım . 🦋
gozdearas Cemrelina evet 1 defa veriyorum aynı saatte vermeye özen gösteriyorum burda probiyotikler için böyle okumuştum daha etkili oluyormuş. İnşallah faydasını görürsünüz ☺️
Cemrelina Janss bende bugün başladım da 8damka verdim bilmeden. Bişey olmaz dimi bide günde 1,defa olarak mı vericem 6damla
Janss Cemrelina Evet günde 1 kez doktorunuz farklı birşey söylemediyse . İçerisinde iyi bakteriler var , düzelme olacaktır inşallah . İsterseniz 4le başlayın , yeterli gelmezse 1-2 daha arttırırsınız . Olmuş artık bağırsakları bayram eder 😌😌 Şifa olsun . 🌸