Yagmurasya Bebegim 2 bucuk aylık oldu ilk ay doktorlar tavsiye etmediği icin vermedim şimdide gec kaldıgım için almıyor bibs ve Philips avent denedim memede uyuyor ve bu yüzden cok uyanıyor emzikle anca bu durumu aşabiliriz gbi geliyor tavsiyeniZ var mı
Glbhrylmz Yagmurasya Bence sabırlı ol verme emzik de çok iyi Bir şey değil geçici olarak seni rahatlatır ama sonra o da baş belası bence. Az daha sabır et büyüsün uyku eğitimi verirsin. Ama tabiki sen daha iyisini bilirsin biraz dahaa araştırma yap istersen için rahat etsin
laliko35 Yagmurasya geçicek o günler son 2 3 haftanız bende emzik aldım avent almıyor yani ben hiç istemiyordum zaten emzik emsin şükür almadı
Numisa Yagmurasya bende çok denedim almadı o yüzden uyuması için anakucağına alıştırdım tek sıkıntı heryere onla gidiyoruz
Yagmurasya Asdfffa memede uyuması kötü bişey ama bunu kendi yaptı dogdugunda emerken hep uyudu böyllede devam etti 🥲
laliko35 Yagmurasya yani benim kızım uyanık olduğu çoğu vakti oyun halisinda geçiriyor sıkıldığı zaman ben ilgileniyorum sürekli onunla konuşmamı istiyor asla tv video filan izletmiyorum ben oyuncaklar aldım onunla oyun oynuyoruz sürekli meme de de eskisi gibi durmuyor
badeem42 Yagmurasya aynı dert bende de var aventi verdim içini kaldırıyo kabul etmiyo bi 5-10 sanıye tutuyorum ağzında atıyo sürekli sonra emmeye başlıyo en fazla 1 dk falan sonra gene atıyo