TheBaby Lekeyi çıkarmayı başarabilenleriniz var mı ? Limonla çıkıyor diye bi tavsiyeye denk geldim sadece, kullananlar var mı ? Kullandıysanız nasıl kullandınız. Detay bulamadım çünkü.
Yeniaanne TheBaby ben sabun tozuyla yıkıyorum geçiyor lekeler beyaz sabunla çitileyin sıcak suda sonra yıkayın kaka lekesini geçiriyordu
TheBaby Yeniaanne Demiride geçirirmi hiç denedinizmi ? Çamaşır suyu bile çıkarmıyor yazmışlar. Tabi zaten bebeğe kullanılmazda. İnsanlar her yola baş vurmuş anlaşılan. Ama deniycem bu tavsiyenizi. Teşekkür ederim
Beliz22 TheBaby hiç birşey cikarmiyor. Belki minorisin leke çıkarıcısi çikariyor iyice çitilemeniz gerek sicak suda bekletip.
TheBaby 2020minikkus Yaaaaa😍 Peki eski lekelerde etkis oldumu ? Ayyy heyecanlandım valla😃 hemen alırım
2020minikkus TheBaby kumasa göre değişiyor canım bebeğim direk kıyafetlerinin oldugunu yerde dökmüştü bi cogu lekelendi hepsine sıkıp beklettim makinaya attım bir tanesinde cıkmadı azaldı leke ama bellioluyordu
Nimet01 Minoris ve baby me leke cikarici ile makineye atmadan lekeli yerleri citileyip makineye atin ilac gozunede leke cikarici ekleyin cikiyor