Hygge Tugceasel16 50ile kaldım, 64le doğuma gittim. 11 buçuk ay oldu doğum yapalı, 52ye düştüm. Ne güzel 55tim, oğlumla uğraşmaktan yemek yemeye zaman ayıramıyorum 😅🤷🏼♀️
mertbebekkk Tugceasel16 65 le kaldım 78 le doğuma gittim oğlum sekiz aylık 67 kiloyum hedefim 60 😁yol uzun
Tugceasel16 Tugceasel16 Bende 63 le hamile kaldım 83 kiloyla doğum yaptım bilim bakalım kaç kiloya dusmusumdur 🤣🤣🤣
Tugceasel16 mertbebekkk ben kaç kiloya dusmusumdur 63 le hamile kaldım 83 kiloyla doğum yaptım şuan kaç kiloyumdur 🤣🤣 maşallah aynn yol uzun 🤣
Cihan Tugceasel16 65 ile hamile kaldım 86yla doğum yaptım doğumdan iki hafta sonra 82 kiloydum suyu çok içiyor dengeli besleniyordum ama olmuyordu en son tiroid çıktı emzirmeyi bıraktırdılar kullandığım ilaçların dozajı yüksek diye o günden beri diyet yapıyorum 82den 73e düştüm hala da devam ediyorum açıkçası 2 ayda 73e düştüm
Cihan Egesilaali benimkinin dozajı yüksek ekimin 11nde radyoaktif ilaçla bakacaklar eğer graves hastalığıysa dozajını daha da artıracağız dedi doktor değerlerim biraz düzelmiş ama tsh değeri gram oynamıyormuş onun neden oynamadığına bakacaklar
Egesilaali Tugceasel16 bu arada bende 58ile hamile kaldım 78 le doğum yaptım cok almıstım ama bacagıöda kollarımda hiç kilo yoktu ama karnım asırı büyümüştü suan 55im bi anda cok zayıfladım beneğim 7 aylık
Egesilaali Cihan daha ben yeni başladım bakalım düşmezse belki bendede olabilir bu durum allah şifa versin hepimize
Urazkom Tugceasel16 Ayy sorma artık son aylarda gıdığım sallanıyodu , karnımda sanki 3 bebek var gibiydi 😂😂
Tugceasel16 Urazkom Allahtan benim o kadar karnım yoktu ama kalçalarım çıkmıştı falan oyy Allah’tan veriyorum kilo 🤣🤣