Gizemka14 Günaydın güzel anneler bebeğim tam beş ay sekiz günlük Kulaklarını deldirmek istiyorum Acı Hissi daha fazla oluşmadan doğru olur mu sizce uygun mudur siz ne zaman deldirdiniz Bir de benim bebiş sürekli kulakları ile oynuyor ondan da korkuyorum
Deletedmom0099 Gizemka14 5.5 aylık deldirdim ama kızım hiç kulağıyla oynamazdı. kulağıyla oynuyorsa sıkıntı olur
gulozgencli25 Gizemka14 bende istiyorum ama küçük diye cesaret edemiyorum doğrusu benim kızım da 6 buçuk aylık
Hipatya Gizemka14 benim kızda 5 aylık uykusu gelip uyumayınca kulaklarına dokunuyo bende o yüzden korkuyorum deldirmeye
Damalakkoo Gizemka14 orta kulak iltihabı enfeksiyonu olabilir çoğu bebekte olur ama ilaç tedavisi gerekir veya diş olabilir bunu en iyi doktorlarımız anlar onun dışında deldirmek için bence çok erken ablama küçükken deldirmişler büyüdükçe delik yeri saçma bir yerde kalmış bence biraz daha bekleyin derim
Deletedmom5493 Gizemka14 en erken 1 yaş deniliyor enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek olduğu için. Acelesi yoksa bence 1 yaşına kadar bekleyin. 🌸
Mmavi Gizemka14 cok erken bence. Daha kesif donemindeler. kulaklarini oynayacak, dis cikaracak, belki agri olacak anlasilmayacak. beklemenizi oneririm.
2020minikkus Gizemka14 doktorlar 3-4 yaşa kadar önermiyor her anlamda riskli küpeyi cıkaranda duydum yutanda asılıp kulagına zarar verende bunlar için bebeğe küpe takmaya değmez hatta bence kendine bırakılmalı isterse büyünce kendi karar versin belki küpeyi hiç sevmicek
Gizemka14 2020minikkus bebekken deldiren cok. Acı eşiği çok az olduğu için eti daha yumuşak olduğundan dolayı buda normal kişi tercihine göre değişir :)