Ebrar444 Bebeğim 4 aylık balgamlı bir öksürük ve burun tıkanıklığı var ne yapsam geçmedi acile götürdüm dün gece küçük diye birşey yapamayız dediler böyle olay başına gelen var mı varsa önerileri alabilirim miyim ??
Melikeeeecansuu Ebrar444 bnmde oglum 4 aylık hırıltısı öksürük vardı calpol aspırın surup antıbotık verdı gectı sukur antıbotık sadece 1 hafta ıcıkecek dedı bn 2 kere verdım surup ıcmeyı sevmıyor
Ebrugzbk Ebrar444 sarımsagı ezerek içerisine zeytünyagı damlatıp o karışımın sdece yagını ayakların altına sürmeyi veya çoraplarına sürerek giydirmeyi tavsiye ediyorlar çok çok geçmiş deneyin antibiyotik yerine rahatlatır inş
Ebrar444 Melikeeeecansuu hiç birşey vermedi bana ne yapsam acaba başka hastaneye mi götürsem öksürüğü durmuyor ne yapacağımı şaşırdım 🤦♀️
Melikeeeecansuu Ebrar444 bence gotur daha sonra bronsıte cevırır allah korusun yada eczaneye gt oglum 4aylık cok öksurugu var neyapmam gerek dersenız onlarda verır doktor gbıler zaten cıgerlerı kotu olur öksurmekten bız bıle ölsurunce nasıl cıgerlerımız agrıyor düşün sene
Melikeeeecansuu Ebrar444 dedım ya vermesı lazım goz gore gore cocugun öksurduqunu gorupte bıse ıcırmemek can sıkıyor. Sıze ne surup verdı
Ebrar444 Yk27 Melikeeeecansuu Kızlar ilacın adı SEKROL Sabah akşam bir çay kaşığı ver dedi bugün başladık