deniz_s boyle bir sey var mi anneler kullandiginiz koltukla durmuyo surekli devriliyo yastiga saldiriyo hem oturmasini destekleyen hem de oyun oynayabilecegi bir urun var mi tavsiye edebileceginiz ☺️
Annis-ogul deniz_s oturma minderi almıştık ama hic içinde durmadı sevemedi .ama çoğu çocuk seviyor cnm
Tugceynr deniz_s oturma minderi bebe yatmaz diye geçiyor. Baba hediye geldi. Ama bana göre çok lazım bir şey değil çok kullanılmıyor 1 ay filan kullandk sonra kendi tam oturmaya başladıkça istemedi onu kızım. Koltukta yanlarına destek koyup oturtabilirsiniz.
Vivalaarya deniz_s Oturma minderi kullanıyorum ben bebe yatmaz deniyor sanırım benim kızım bayılıyor onda da başında bekliyorum ama öne falan devrilebiliyor bazen.
deniz_s Tugceynr koyuyorum da canim ayaklariyla ittiriyo durmak istemiyo oyle devrilmek istiyo devamli indan sormak istedim bi
Sedakcby deniz_s tabi canım bebek konusunda güven olmaz sever diye duusnurusn sevmez. Sevmez dersin ondan çıkmaz mesela 😂 sende dene bakalım başarılı olur inşallah lah 🤗