EsraArslan4525 Meraba hanımlar bebeğim doğdugundan beri eli ayagi sürekli terlerdi.el ayak terlemesi bitti şimdi iki aydir aşırı başı kafası terler yani yattigi yer su içinde olur surekli uyku dışında da olur. Dün sağlık ocağı kontrolünde hemsireye sordum nereye gidersen git kesin sonuç alamazsin buyuk ihtimal alerjik bi cocuk olucak dedi başına gelen bilgisi olan varmı? Neden oluyor böyle.🙁
Sedakcby EsraArslan4525 benim bebeğim aşırı terleyen bi bebek. Çevremizde okadar bebek büyüdü yeğenimi flaan büyüttük hiç görmedim. Kafası göz atları sipir sipir akıyo resmen çocukta uyurken falan dışarda özellikle. Doktor a sordum normal dedi bu tür terlemeler
Delibirhatunn Alerjisi olan bebeğin terlemeyle bi ilgisi olacağını sanmıyorum. İlk defa duydum. Alerji belirtileri; Kusma, ciltte kızarıklık ve döküntü, kanlı mukuslu kaka, huzursluk vs’ dir.
EsraArslan4525 Delibirhatunn Hemşirenin demesi ile bu tarz değilmiş onları bende biliyorum nasıl ogrenicem dedim alerji testi için küçük daha yapmazlar dedi belirli yaşa gelmeleri gerekirmiş yada alarji degilse bile bu terleme neden oluyo ki
EsraArslan4525 Romatizma olan bebekte çok terlermis diyor etrafimdakiler😖kaynimda tomatizma var oda sürekli terlermiş kayınvalidem öyle der korkmadım degil😥
Delibirhatunn EsraArslan4525 Terleme hakkında bilgim yok maalesef. Hemşire veya etrafınızdakileri dinlemek yerine bi doktora danışın bence
EsraArslan4525 Delibirhatunn Doktora gidicem zaten de bilen biri olur yada yaşayan olur diye sorayim dedim
EsraArslan4525 Veratuba her hangi bir besine karşı şuan alerjimiz yok başka ne tür alerji olabilir ki acaba
EsraArslan4525 Sedakcby bende ilk defa görüyorum inşaAllah dediginiz gibi normaldir ☺️Teşekkür ederim
cankuzularim EsraArslan4525 ya canım ne alakası var terlemeye alerjinin benim pglum geç babaannesi bal krizine soktu alerji oldu post açmıştım bakabilirsin alerji öyle olur o hemsire uydurmuş sanki biraz
cankuzularim EsraArslan4525 kış yaz kafa su içinde kalır evde fon makinesiyle kurutucu genelde gece yastığını bi arka bi on çeviririm yazin atletle yatar atlet değiştiririm o derce terler babasına çok terliyor ondan diye düşünüyorum ben
cankuzularim EsraArslan4525 özellikle istediği bisey olmasın kendini sıkmasyla bi anda ter döker tüm vücut
EsraArslan4525 cankuzularim bende bilmiyorum ki napicam en son doktora götürmeyi düşündüm artık çevrede de pek olmayinca insan şaşırıyor