Demirhan01 Evolvia mama kullanan anneler var mıı ? Hipp kullanıyordum çok gaz yapıyor. Evolvia yı çok övüyorlar kullanan anneler yazabilir mi lütfennnn
Mys01-01 Demirhan01 ben ben ah içimdeki en büyük yara evolvıa ile basladık süper topladı güzel içeriği güzel 2 ay içti kızım sonra hasta oldu direk mama red etti geri ne kadar donmek istedim yok evolvia öneririm gerçekten ilk etapta gaz yapar diyen olur içine 1 cay k zeytın yağı koyun her sabah 1 haftada alısır bebegınız
twinsmum Demirhan01 ben ikizlerime dogduklarindan beri kulaniyorum çok memnunum. 10 aylik oldulan. Kolik bebeki evolvia iyi geldi hipp gaz yapiyor
Pinarmete Demirhan01 benim oğlum 3 sylik hep o mamayi kullandık cok memnunum. Sadece keşke fiyati biraz daha uygun olsaydi.. Ama ilk basta mams değiştirince bi kac gun sıkıntı yaşayabilirsin cnm öyle diyorlar genelde
Imren3232 Demirhan01 doğduğundan beri evolvia kullanıyorum ne gaz sancisi ne kaka na kilo alma problemi bi sikinti yaşamadık cok sukur
Demirhan01 Mys01-01 geçmiş olsun 🙏🏼Toparladı derken kilo aldırdı mı benim bebeğim biraz zayıf kasımda kalp ameliyatı olacak toparlansın istiyorum
Mys01-01 Demirhan01 evet kılo aldırdı 2440 cıktık bız cok iyi gelmişti ama direk red olunca hastalık sonrası kaldık aptamıle geçirdi dr cok geçmiş olsun sizede kalple ilgili sorunmu oldu sifa versın mevlam
Zuzuuu Demirhan01 Evolvia kullandık çok güzel kilo alımı yaptığını farkettim ama sonra alerji ortaya çıktı aptamil kullandık evolviadan çok memnunduk
Fatma5672 Oğlum alerjik bir bebek olduğu için doktor tavsiyesiyle 3 gündür evolvia’ya başladık. Acaba oğlum benimser mi gaz problemi yaşar mı diye korktum ama çok şükür 3 gündür severek içiyor mamayı, bi gaz problemide yaşamadık
Leylaa_ Demirhan01 Allah şifasını versin kızımda kalp yetmezliği riski vardı diğer ay atlattı çok şükür düzelmiş darısı senin bebeğine 🌸
Mmavi Demirhan01 icinde palm yagi var diye biliyorum. Bir donem denedik ben memnun kalmadim malesef. her mama her bebege ayni etkiyi yapmiyor tabi.
Mom0909 Demirhan01 biz kullankıstık bi tanıdık doktor bize en az gaz yapan mama demişti ama bilemiyorum tabi biz gayet memmunduk
ketcapli_lahmacun Demirhan01 Biz doğduğu andan itibaren kullanıyoruz. Bi ara bulamadık Aptamil’e geçtik. Hiç memnun kalmadım. Babymall’da bulduk ve hemen aldım. 😍