Nrsf Anneler merhaba çok git gel yaşıyorum mana sandalyesi alacağım 6 aylık olduk ama 500 600 lira vermeli miyim yoksa fiyat performans ürünü olan tavsiye edeceğiniz 150 200 liraya d güzel memnun kaldığınız mama sandalyesi var mı ???
34Merve93 Nrsf bazı şeyleri çok abartmamak lazım bizde 6. Aya giriyoruz artık almam gerekli ama 200 TL olandan alacağım alt tarafı oturup yemek yiecek ev düzmüyoruz 600 TL vermek bana saçma geliyor ama siz bilirsiniz yine de ☺️☺️
Rabiamhmt Nrsf bana arkadasım mama sandalyesı hedıye olarak almıs 600 tl ve salıncaklı bebegım ıcın asırı kullanıslı oluyo ben ısımı uaparken o sallanıyo kendım olsam yıne bunu alırdım herhalde cunku cok guzel ❤️👍
Gin Nrsf ikea antilop al yıllarca kullan😂 3 yaşında kızım hala kullanıyoruz. Temizliği kolay, taşıması kolay, sağlam, ve uygun fiyatlı çoğu markaya göre.
Canserko Gin ah tam üstüne bastınız bende ikea mı alsam diyordum on kılıf süngür vs alınabiliyor mu çünkü çok sert duruyor🥺
Busrabektas Nrsf Biz e bebek ten kendi markası olan bir mama sandalyesi aldık çoğu kişi de kullanıyor ve aldığımda 90 TL falandı normalde daha pahalı bir mama sandalyesi var ama e Bebek’in kinde daha rahat ettiği için diğerini anneannesinde bıraktık oraya gittikçe kullanıyoruz. Bence oyle fazla para bayılmaya gerek yok çünkü yemek icin bile zar zor oturuyorlar mama sandalyesinde:)
ArenCan Nrsf bende çok muallakta kalmıştım sonra uygun bişey aldım. İyi ki öyle yapmışım benim bebeğim onda oturmayı pek sevmedi çok çabuk sıkılıyor
Derin282021 Nrsf bende 500 600 luk dusunuyordum sonra vaZgectim.ikea aldim iyiki de ikea almisim zaten cok uzerinde durmuyor temizlik tasima cok kolay cok para vermeye gerek yok bence
BarlasMomm Nrsf benim ilk dusuncem ne gerek var pahaliya 100 liraya birsey alayim oldu. Sonra magaza magaza gezdik. Bebegimi mama sandalyelerine oturtum ve fikrim degisti. 3 aydir joie marka kullaniyoruz 600 liraydi galiba ama cok memnunum ben. Size soyle anlatayim bebegim cok rahat ediyor. Ve benim oglum pek yerinde durmuyor yemek yerken kafasini geriye atip carpiyor mama sandalyesine ama bizim su an kullandigimiz mama sandalyesinde hic sıkıntı yasamadik. Disari ciktik gecen gun restorantta ikea mama sandalyesi verdiler. Valla duscek sandim. Hem ayaklarini acayip salladi hem kafasini geri vurdu surekli. Bence siz gidip magaza da görün Hatta oturtun bebeginizi oyle karar verin.
Prensesimlina Rabiamhmt ay daha dün sipariş verdim mama sandalyesi böyle birşeyden haberim bile yoktu 😏
Rabiamhmt Prensesimlina asırı guzel eger gonderme sansın varsa bunu al derım asırı memnunum salıncakta sallanıyo cok yuksekte degıl
Prensesimlina Nrsf bende dün kraft tapas mama sandalyesi verdim 300 liraydı hepsi bıradadan ilk alışverişim olduğu için 50 lira indirimle 250 ye geldi yorumları çok iyiydi fiyatı uygun olanların hepsinin yorumları berbattı bende 500 600 vermek istemiyordum bunu gördüm sizde bir bakın isterseniz
bilgemira Nrsf valla ben kizimin eski bir esyasini attim gittim letgodan 4 yasina kadar kullanacagi mama sandalyesi aldim bira buyuk ama kullaniyor valla kurtasirci 100 lira dedi 80 e aldim pazarlik yapin hem temiz de valla iyiki almisim