Furug Bu sabah bir kalktik ki hapsıruyoruz,burnumuz akiyor.dun dolaptan muz vermistim evin icinde usuttu cocuk.. Ne yapabilirim sabah ihlamur verdim. Aferin surup vereyim mi?
Merve Furug şurup verme için bişi diyemem ama grip sonra öksürüğe çeviriyor daha yeni iyileşti kızım 😑
DOLANDIRICI Furug bnm kizimda 5 aylik burnu geceleri tikanio oksuruk var ama cigerden deik cok sukur bide ishal ne zaman gecicek acaba
Gocicim Furug petitus hemen gcirio ama yine de doktorunuza danisin tabi aaa ben udihindi propolis veriorum bagisiklik guclendirici sonra karamurver alabilirsiniz
sedaykn Furug Salgın varmış çocuklar arasında. Doktorumuz dedi. Benim kızımda da ateş ve burun akıntısı var. İburamin Zero verdi. Gece yatarken ayağına sarımsakla zeytinyağı yaptım o iyi geldi.
Woody sedaykn sabah akşam 10 damla demişti doktor. Rahatsızlandiginda baslamistim. Antibiyotik givi 1 hafta devam et dedi. Onun disinda hafif hastalık hissettiğimde 1 2 gün veriyorum. Kendim ve eşim de 20 damla kullanıyoruz
Woody Furug umca takviye edici gıda olarak geçiyor Hasta olacak gibi hissettiğinde ic veya icir. Hemen toparlar. Ben kendime de kızıma da onu kullanıyorum. Doktor da onu öneriyor
Nurdanalkanozkan Furug umca damla çok etkili bir damla benim oğlumda 2.5 yaşında evden eksik etmem hiçbir zaman bir araştırın derim. Aferin şurup verilebilir bende öyle yapıyorum bu gibi durumlarda tekrar çok geçmiş olsun 🙏