YeldaKuzey Oğlumun bugün ki kahvaltısı Cevizli dil peynirli omlet☺️ sizlerde paylaşın fikir olsun bugun ki minik gurmelerin kahvaltısını 🥰🥰
Nefeshiramm YeldaKuzey buda bizim kahvaltımı 🤣🤣 çoookk uğraştırıyor beni Ma kızımın canı sağolsun 🤣🤣🤣
YeldaKuzey Mtbua bir yumurtayı kasede çırptım üzerine 1 tane ceviz rendeledim karıştırdım tavaya zeytin yag koydum cok az yumurta tam pişmeye yakın 4-5 minik dilim dil peyniri koydum sonra 2ye katladım
siblss YeldaKuzey benim oğlan 2.5 yaşında ,1 yaşından beri kendi yiyor arada ben veriyorum kabul etmiyor.🥴
nursocum YeldaKuzey Afiyet olsun Paşa’ya 🥰 Eskiden ne hazırlarsam bitirirdi şimdi aşırı seçiyor 😢 Kahvaltıyı yaptık bu arada yedirdi yine bana
YeldaKuzey nursocum teşekkür ederim canım 🥰 Kaç aylık oldu minik kuzu? Bizimkide secmeye basladı oyunla felan yediyorum şimdilik bakalım nerreye kadar ☺️
YeldaKuzey YigtnAnnesi hahahhahahh🤣🤣🤣 cocuga kahvaltı yaptırırken yazamadım. Zeytinyagı cok az koydum yazacaktım 😂
YeldaKuzey siblss masallah canım. Bizimkide pankek krep börek kek tarzı seyleri ve meyvesini kendi yiyor. Kahvaltıyı henüz bilmiyor 13 aylık ☺️
kaansmom YeldaKuzey 🧿 https://resmim.net/i/IDckT bizdede patatesli dil peynirli yumurta salatalık ve yaban mersini vardı 🤗