AES-0404 Merhaba güzel anneler 👋🏼 🌸 oğlum 5 ay 18 günlük. Ben çalışıyorum, sütüm fazla gelmediği için ek olarak mama kullanmayı düşünüyorum. anne sütüne en yakın ve en sağlıklı mama hangisi acaba? Sizler hangi mama markasını tercih ediyorsunuz?
Reyna AES-0404 besin değeri olarak anne sütüne en yakın mama hipp combioticdir. hippin iki çeşidi var ama yakın olanı combiotic olan diğeri değil. bende doğduğundan beri hipp combiotic kullanıyorum 14 aylık şuan :)
uykucukoala AES-0404 ben mama kullandığım dönemde golden goat kullandım keçi sütlü ve anne sütüne çok yakın dedi doktor bir yaşından sonra da mamayı bıraktık süt içiyor şu an
Meyaska AES-0404 Anne sütüne en yakın meselesi bence tamamen safsata. Her doktor farkli bir marka veriyor. İçeriği en temiz olanını seçin derim. Bir instamom takip ediyordum. Bütün markaları araştırıp içeriğini paylaşmış. Kendi de çocuğu için hipp combiotic kullanıyordu. Paylaşımlarını okuduktan sonra ben de hipp combiotic kullanmaya başladım. Golden goat da güzeldir. Fiyatları da güzeldir 😁
MinnakG5 Merhaba bebeğim 4 aylık sütüm çok az geliyordu doğduğundan beri hipp kullanıyoruz çok memnunum.
AES-0404 Meyaska bende hipp combiotic düşünüyorum. Aptamil prosyneo da aklımda ama o da çok pahalı. Golden goat markasını yeni duydum. O da bayaa tercih ediliyormuş. Golden goat daha mı iyi?
Meyaska AES-0404 Normal keçi sütünün anne sütüne en yakın besin olduğu soyleniyor. Bu mama da keçi sütünden yapıldığı için bayağı övülüyor. İçinde şeker vs yok ve im bildiğim. Hippte de yok gerçi.