Ceyo0666 Kizlar iyi geceler kusma be ishal sikayetimiz vard8 hastanede dun geceden bugun aksama kadar serum yedik cok sukur toparladik ama ishal kesilmedi varmi bildiginiz yedirebilirim yiyecek muz ve patates disinda ……
Senemmm11 Ceyo0666 bi toz vardı komsum kullandı kızına. Doktoru önermiş. Yarim bardak suya karıştırıp icirmis ve tek seferde kesmişti ishali. Soriyim bi adını yazicam size
Cennet-Kokulum Ceyo0666 Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama muz, pirinç lapası, haşlanmış patates yedirebilirsiniz geçmiş olsun
dadaskizi Ceyo0666 kuru çay yorgut karismi , karbonatlı su , elma armut , bide şeftali , kuru kahve 1 çay kaşığı ama
Mevosun_annesi02 Çok geçmiş olsun.. Oğlumda aynıydı enterogermina probiyotik çok işe yaramıştı bizde bir günde kesildi
Senemmm11 Cennet-Kokulum reflor probiyotik oğluma da vermiştim. Cok şiddetli ishal olduğunda bağırsak florasanı düzenlemesi için vermiştim iyi gelmişti gerçekten. Ama komşumun kullandığı reflor değildi
Cennet-Kokulum Senemmm11 Hmm anladım canım benim oğlum baya kötü olmuştu ishal olduğunda doktor o tozdan vermişti bize ama arkadaşta kullanabilir diye düşünüyorum tabi yine de doktora sorsun
Marinedeniz Senemmm11 maflor var bide bizde ondan kullandik yogurt ve su disinda her hangi birseye karistirabiliniyor mu peki ?
Morfrenk Ceyo0666 reflor yada enterogis probiyotikleri. Leblebi tozu, pirinç lapası ya da pirinç unlu muzlu mama..
Serapo Ceyo0666 geçmiş olsun bende öyleydim 5 serum yedim anca kendime geldim ama oglusum eşim hepimiz ishal olduk … Annem hemşire reflor almış toz olandan eczaneden 2 gün de eşimle ben canavar gibiydik masallah..👍.