filizyayli Kızlar oğlum 3 ay 7günlük 9800kg 67cm ve sadece emiyor 😖 çok fazla kilo alıyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sizin bebekler kaç kilo böyle olan var mı
Gizoooo filizyayli canım uzun boylu bir bebek olucak demekki emeklemeğe başlayınca verir bence kilolarını sıkma canını maşallah sütün çok güzel yaramış🧿
Alperinannesiii Benim oğlum 6. 5 aylık 10.5 kilo doktorumuz hızlı kilo alımı oldugunu söyledi ayına göre ama sizinki daha hızlı imiş sadece emiyor ise emen çocuk obez olmaz diye biliyorum ben ek bişi alıyorsa sıkıntı
Tubafadime filizyayli masaallah Allah nazarlardan korusun anne sütü obez yapmaz zaten 6. Aydan sonra kilo veriyorlar hareketlendikleri için sıkıntı etmeyin kimseye de söylemeyin nazar deger.
3MelekAnnesi3 filizyayli sadece emiyorsa cok güzel kilo almıs herkese söyleme cnm masallah istedigi kadar alsın hiç sorun degil anne sütü zamanla yürüdükçe atılıyor boyuna gidiyor zayıflıyolar hiç merak etme korkma
Emir123ali 3MelekAnnesi3 😁almıyor yiyor iyi kötü ama çok afedersiniz yiyor çok hareketli bezide hemen dolduruyor
filizyayli Çok teşekkür ederim hepinize sadece emiyor evet ister istemez tedirgin oldum. Büyük oğlum 4 yaşında oda yaşıtlarına göre boylu yapılı genetik ozaman 🙄
Bebegimm1 filizyayli masallah nazar degmesin anne sutu aliyorsa bir sey yapamazsiniz ki anne sutu obez yapmaz doktorunuz size soylemistir hem boyuda uzun bebeginizin
filizyayli Bebegimm1 ozaman genetik diye düşünüyorum abisi 4 yaşında oda yaşınlarına göre boylu yapılı
Bebegimm1 filizyayli genetik olabilir ailede varsa. benim oglumda iri tamamen genetik sadece kilo almamis bebeginiz boyuda uzun ayına göre
filizyayli Bebegimm1 insan yinede düşünüyor işte annelik içgüdüsü halbuki dediğiniz gibi diş döneminde bu kilolardan eser kalmayacak
Mrs123 filizyayli anne sütü alıyorsa problem yok diyorlar bazı durumlardada hormonlarına falan bakılıyor. Sizde cok şekerli şeyleri az yemeye çalışabilirsnz. Hareketlendikçe düZene giriyor aslında
AmineEslem filizyayli kac kg doğdu maşallah 🧿 kilodan zarar gelmez anne sütünden , yavrular diş cıkarirken hastalaninca eriyorlar saten