Mervekaynak acemilikeseri Bendd 4 aylık anneyim 80 gün doğum sonrası sürdü onun üstüne de 2 kere dolu dolu adet oldum gerisini siz düşünün 🥴🥴🥴 bitmiyor benjmki asla
Rojdaa acemilikeseri Oğlum 15 aylık olacak nerdeyse 10uncu ayda başladım adet olmaya ve her ay düzenli oldum.
acemilikeseri Selinsak var mı arttıran😁 çok mu emziriyorsunuz falan acaba nedir yöntemi biz de uygulayalım zira karın ağrısını falan hiç özlememişim
Selinsak acemilikeseri 🤣🤣 evet tam bir meme düşkünü br oğlum var . 40 da bir kanamam geldi başka da olmadı hiç . Doktora da gittim bir sorun mu var diye çok akitf emiyorsa normal dedi tarsual verdi ama süte de geçiyor diye ben kullanmadım nasıl olsa sorun yok diye 😀
Mervekaynak acemilikeseri bebiş nezaman isterse okadar keyfine göre emziriyorum her seferinde teklif ediyorum kilo alımımjz falan iyi çok şükür
acemilikeseri Selinsak Mervekaynak benimki de meme düşkünü acayip ama ekgıdayla biraz emme aralıkları uzadı max 2 saat ☺️
Mervekaynak acemilikeseri meme düşkünü bebeklere oldum olası hayranım heves ediyorum. Benimki saati gelecek de kucağıma Alicam daa çok çok emecek…. Hiç yaşayamadım yani onu hep benim itelememle emiyor acikmiyor mu acaba diyorum kendi kendime
Ranadlbl Bebeğim 1 yaşında . Emziriyorum. 8. Ayda oldum her ay oluyorum ama gecikmeli 1 hafta 10 gün. Bu ay 10 günüm geçti bekliyorum hala olmadım😝