Ceylan16 Ayazmiran ergonomik kanguru da borooshbaby kalitesi harika. Benzerleri 400 tl den basliyor. Kanguru alirken ayarlanan model olup olmadigina dikkat edin
Ceylan16 Ayazmiran sabit model bide aparati var kumasi cok hosuma gitmemisti ben boroos kullaniyorum. Kumasi cok farkli kaliteli
Ceylan16 Mina_mom ilkaybaby le borosbabynin standarti ayni ama fiyat farki var ben borosu kullandim new age olani aparatsiz kullaniliyor cok rahat
Beresoz Drykzy canım kaç günlükken kullanmaya basladın bende bu markadan aldım yeni doğan aparatı ile henüz kullanmadım bebegim 37 günlük
Meron Ayazmiran çok araştırdm youtub da nerdeyse tüm kanguru videolarını izledim borooshbaby de karar kıldım ve bugün sipariş verdim canm. Bence en ergonomik olanı o çünkü herşeyini bebeğe göre ayarlıyorsun.
Mina_mom Ceylan16 Evet öyle ben de öyle secerdim o zamanlar aradaki fiyat farkı fazlaydı onu tercih ettim
ipegiminannesi Ceylan16 boroosh baby yüzü dışa dönük kullanılıyor mu birde ben takarken boyun ağrısı oluştu sizde de oldu mu