ozlem_gul bbegim suan 4 aylik ilk bi ay emdi biberona alistigi icn emmek istemio bazen alio iki dakka snra aglayarak brakio sutumde war ama biberon daha cazip gelio bebegime mamadan memeye nasil dondurebilirim bebegimi bnm gbi olanlarmi warmi bayanlr
Hiperaktifanne ozlem_gul benim bebeğimde dört aylık aynı sizin durumu yaşıyorum. Bu gidişle sütüm kesilecek. Ağzına memeyi verdiğimde sanki zehir veriyor muşum gibi kafasını itip nasıl ağlıyor. :/
Annesininbali29 ozlem_gul canım internetten beyaz gürültü yaz sesini aç ağlayan bebek hemen susuyor memeyi ver hemen alır ben öyle yendim meme reddini
Sevginurr ozlem_gul benimki de 4. Ayında red yaptı ama 3. Ayında diş çıkardı 6 . Ayına kadar kan aka aka emzirdim. Sonra zorlamadım emiyordu zaten öyle emen bi çocuk değildi ilk günden beri memeye yaklaşınca kıyamet. Ek gıdaya başladığımız için bende zorlamadom sütümde fazla yoktu takviye mutlaka lazımdı
ozlem_gul Hiperaktifanne aynen oyle sutum kesilcek korkuyorum keske emseler nasil geri memeye dondurcem sasiriorum artk ayakta emziriorum gne olmuo catlicak gbi aglio
Hiperaktifanne ozlem_gul ben ufakta olsa şöyle çözüm buldum gibi. Uyurken acıktığı anlayınca ağzına meme veriyorum ve bir süre emiyor. Tabi bu bize yeterli olmuyor ama yine bir çözüm. Uykuluyken ne olduğunu anlamıyor :))
ozlem_gul Hiperaktifanne denedim denemez olurmuyum anlayinca meme oldugunu cildiriyo 6ayina grnce mamayi vermek istemiorum emsin istiyorum ama nasil olcak bilemiorum birgin inat ettm gun boyu mama vermedm o agladkca memeyi dayadm mecbur aldi ama cok emmedgnden sut cok gelmedi acdi haliyle mecbur gene. mama verdim acaba diorum avent philips olan biberonlardanmi alsam belki oyle emermiki suan o markanin emzigini emio basak emzik almadi her emzik ucunu denedik almadi ew emzik dukkani gbi anlicaniz bebegm biraz cektirio bna
Hiperaktifanne ozlem_gul biberon olarak anne memesi gibi az akıtan lansinoh natural wawe var. Ben bunu kullanıyorum ve çok az akıtıyor çenesini sürekli çalıştırıyor bebeğim. Avent kardeşim kullandı oradan biliyorum. Başarılı ama daha pahalı sanırım. Bu benim önerdiğim neredeyse aynı ve daha uygun. Bebeğim çok severek içiyor
Fatmagul6543 ozlem_gul bende doğduğundan beri avent Philips in biberonunu kullanıyorum hem emiyor hem mama içiyordu hiç bir sorun yaşamadım beni de emiyor doktor önermişti banada o biberonu seni asla bırakmaz demişti o biberonla o biberondan süt çektikçe geliyor az az zaten
Elaagokce ozlem_gul bencs yariyir benim sutum tazyikliydi biri önerdi bana burdan baktim orda çözümleri var denedim ve faydasını gördüm
ozlem_gul Annesininbali29 o sesde hic durmuo kolik bi bebek zaten sac kurutma makinasinda duruyo memeyi daha acinca kafayi cewrio malesef sarilik olmusdu ac kaliodur dye biberona baslamstk ordan alisti cidden cok zor :(
ozlem_gul Sevginurr bizimkide salyasi cok akio bu aralr sık sık ateslenio bnde disden supheleniorum mmyi ble istemio bazen bebeklermz bir sekide buyuyo ama nasl buyuyo:(
ozlem_gul Fatmagul6543 bende baslasam o biberona geri beni emmeye baslarmi acaba 😔 cidden cok uzuluyorm bebegimi emziremedigim icin
Fatmagul6543 ozlem_gul bence bir deneyin bende biberona başlamadan korkuyordum beni emmezse diye ama o normal biberonlar gibi değilmiş zamanla düzelir insallah
Nurgr Canım benim bebeğimde biberona alıştı beni zorla emiyor ilk önce az birşey mama yapıyorum ağzına bir iki damla veriyorum sonra meme veriyorum öyle emiyor ama benim bebeğim 1 aylık belki sende işe yaramayabilir ama bir dene istersen öyle