Gorkeminannesiii Oglumun saçını kestik kızlar sıfıra vurduk çok üzüldüm bebek saçlarıydı tahminen nezaman büyür sizce 🤔☹️
Minikuzu Gorkeminannesiii bende kwaşncw çok ağlamıştım 2 aya baya güzel oluyor 8 ay oldu bebeğimin saçını keseli omuzuna geldi
Minikuzu Gorkeminannesiii ha birde şampuan bence önemli e bebek baby me papatya özlü şampuan kullanmaya başladıktan sonra gözle görülür uzadı
Gorkeminannesiii Minikuzu yaa inşallah hemen uzar oda şaşkın kestigimiz için 😂 aynaya bakıp bakıp gülüyo kendine
Gorkeminannesiii elmalikurabiye deme öyle deme deşme yaramı 😢😢 bende kıyamıyodum Bi anlık gaflette bulundum 14 aylık yoksa bu zamana kadar uzamıştı 😔
Satgiray Gorkeminannesiii bende 1 yaş çekimi sonrası kestim oğlumun saçını belki gür gelir diye saçları çok güzel di 😔
Gorkeminannesiii Satgiray bizde oyüzden kestik çok ince telliydi ama kötü oldum öyle görünce alışırız inşallah 🤭
Gorkeminannesiii fgnrcp2704 hahahaha bende Bi şok olmadım degil yanlış yazdı galiba 2 aylıkken kestiler galiba 😂🤔
Veravrea Gorkeminannesiii biz de kızımınkinş kestik çok güzel oldu saçlıyken büyümüs kücülmüs gibiydi şimdi bebeğe benzedi 😃 20 gün kadar oldu diken gibi uzadı. Zaten kenarlar dökülüp ortası kalacakmıs o sekilde ıçuzuylr mohikan gibi