Musnil Merhaba tecrubeli anneler 1 ay 24 günlük kızım var ne yaptıysam ağzında ki pamucuk gecmedi bu yüzden mama yemiyor beni emmiyor böyle bişey yaşayan vae mı acaba? çok üzülüyorum…
hobby_catolog_hk Musnil kendi hijjeninize dikkat edin emziriyosanız emzirmeden sütle göğsümüzü silin. biberon hijyenik de dikkat edin.
Kayram64 Musnil bir çay bardağı ılık suya birazcık karbonat koyup gazlı bezle bebişin ağzını silebilirsin canım faydası olur onu yapamam ne olur ne olmaz dersen de doktorunuza danışın ilaç versin
Musnil Mom7856 evet sürekli gazlı bezle ılık su ile temizliyorum eczaneden ilaç aldım kullanıyorum ama hiç faydasını görmedim doktor karbonat ile temizle dedi onu dA yaptım ama doğdundan beri aynı
Musnil hobby_catolog_hk . Biboronu neyle yıkamam gerekiyor acaba normal bulaşık deterjanı yapıyo olabilirim mi? Yanlış mı yapıyorum çok tecrubesizim yanlış anlamayın
Haticesarii Musnil sayisi yoktu her beyaz gördükçe yapıyordum keisnlikle tülbent olucak batır karbonatlı suya sil hemen geliyor zaten ya ha bide en son sade suyla durulama tarzı yap yakmasın çocuğu
hobby_catolog_hk Musnil estağfurullah ben hiç biberon kullanmadım. sadece su vermek için kullandım 6 aydan sonra kaynar su döküp bekletirdim 5, 10dk. detaylı arastırabilirisniz internetten aslında. ağzını nemli bezle silmek gerekiyor çoksa pamukcuk. gecmiş olsun
Kubrakuuckkk Musnil Saf suyla yıkayın asla ve asla.bulasik deterjaniyla yıkamayın ve arada biberonlarinizi haftada 2-3 defa kaynatmaniizi öneririm
75kinalikuzu Musnil karbonat alın eczaneden pamukla silin göğsünuzu sütünüzle temizleyin ağzına vermeden
Musnil 75kinalikuzu teşekkür ederim artık üzüntüdwn korkuyorum sütüm kesilcek diye zaten çok az geliyo o da gelmicek bildiğim herşeyi uyguladım ama gecmeyince sizlere sormak istedim
Kubrakuuckkk Musnil Butun mikrobu ölüyor kaynattiginizda Kesinlikle yapın derim 😋 Pamukçuktann da kurtulursunuz İnsaLalah 🙏