hamzali 8 aylık oğlum sadece emerek uyuyor ve hep kucak istiyor yatırınca ağlıyor, emzik kabul etmiyor, ne yapmalıyım? Yaşayan varsa bir yol göstersin lütfen
Bensum hamzali benimki de 7.5 aylık 2 3 saatte bir uyanır oldu. Ek gıdaya geçtiğimizden beri böyle. Emzikte alıyor akşam uyumadan önce tok tutan mama da yapıp yediriyorum ama yine de uyanıyor. Alışkanlık haline geldi
Nuryarkn hamzali ya benmde aynı 8ay 6 günlük saat bası ayakta en fazla bir saat deliksiz yyuyabiliyo napıcaö sasırdım artk ve emerek uyuyo malesef
Rmyhmza hamzali ilk gundn mi boyle bnmde 6aylık hep oyle bazen yarm saatt 20djkka 10ddkka bıle uyandı gı oluyor sabah kdar boyle
hamzali Bensum bizimki ek gıdayıda kabul etmiyor ne denediysem yok, gece açlıktan mı alışkanlıktan mı uyanıyor anlamadım
zeyzey88 hamzali aslında cevap sorunun içinde..öncelikle “emerek uyuma”yı bıraktırmanız gerekiyo.. sonrası zaten gelir 🌸
Egeninannesi34 hamzali vallahi bizde öyleyiz 8 ay 6 günlük iki saatte bir uyanıyor gece uykusu diye bişey kalmadı 😪 çareyi bulun bana da söylesin