Mrvatan Arkadailar merhaba 5 ay 7 günlük kızıö geceleri sürekli uyanıyor sürekli emmek istiyor artık gece olmasın istiyorum kabusum olmaya başladı geceler. Birde sürekli başı terliyor neden olabilir bunlar? Lütfen geçicek diyin
Sherlockholmes Mrvatan Bir haftadır benim kızım da aynı. 4 ay 30 günlük yani 5 aylık, önceden 1 kez uyanirdi sadece, şimdi gece 1 saatte bir, yarım saatte bir uyanıp emiyo. Uykusuz calgin gibiyim
Mrvatan Elifnisaaaa bir hafta önce doktorumuz görünürde diş yok dedi ama sürekli birşeyleri ağzına götürmek için çıldırıyor.
Mirosunannesi Mrvatan banada öyle dedi ertesi gün diş çıkardı yemin ediyorum iki dr da yok diş dedi diş köklerine bak beyaz mı ? Benim öyleydi 5 aylıkken gece uyanmaları başaldı 6 ay 6 günlükken diş patladı
Sherlockholmes Mrvatan Bunun bir atak dönemi olduğunu düşünüyorum. Zaten ayı da aynıymis bebeklerimizin geçici bir süreçtir umarım.🙏
Mrvatan Mirosunannesi evet beyazlık var 😱 diş çıkınca uyku düzeni düzeliyor mu? Gerçekten direncim düştğ artık bide asla benden başkasında sakinlemiyor