Gokcenaz22 256820 aynı dert bende de var kafayı yedim oldum gunduz 4 te uyanmıs tı daha da uyku yok dısarıda gezdirdim bebek arabasında belki uyur diye yok bana mısın demedi
Esrakarakus 256820 bizde uyku sorunu yok ama bu bi kaç gündür dehşet hırçın hiç laf dinlemiyor ve ağlıyor sürekli
Anneyok1 256820 Bizimki de ilk kez memede uyurken birden feryat figan ağlayarak uyandı.. Zorla uyuttum ya
Deletedmom_109 256820 oğlumdan çok ben etkileniyorum dolunaydan dün gece uyuyamadım şimdi de uykum yok bu postu görünce anladım nedenini 🤷🏻♀️ dolunay zamanları kendimi bildim bileli uyuyamam 🤷🏻♀️
256820 Gokcenaz22 aynen bizde 3 den beri uyanık yani uyuyor yerine koyuyorum pırt açıyo gözlerini ne zaman dinlencez biz🥲
Erkek_Anesi59 Benim bebeğimde öyle oldu uyuyan çocuk uyumaz oldu uykusu gelince kendi uyurdu ama iki gündür uyutmaya çalışıyom yok acıyor gozleri uyumuyor uykuya dalamıyor gecede aynı
CatBoy Esrakarakus Bu benim oğlum. Normalde yaramazdır ama çok nadir ağlardı. 3 günde 30 aydır ağlamadığı kadar ağladı 😑
AylakkMadam Anneyok1 benim kızım da bir anda bağırıyor, deli gibi çığlık çığlığa 😱 dolunay etkisi ne ola ki
256820 Deletedmom_109 dün bende öyle 5 te kalktım kalksam kalkarım yani zorla uyuttım kendimi😓şimdide öyle pek uykum yok zatende uyuyamam bebek de uyumadı🌝
yayburcukadini Anaa dolunay mı. Bende bu çocuğa noluyo diyorum. Sabahdan beri uyumuyor 7 de uyandı o uyanış. Yıkadım vs yok. Pes ettim artık hala uyku emaresi yok 😂
256820 yayburcukadini eveet öyleymiş inanmam böyle şeylere ama uyuyan çocuk uyumuyor bugün bayılazaam😥
256820 mom1236 dolunay zamanı uykuyu etkilermiş uykusuzluk yaparmış bende bebeklere de aynı etkiyi yapıyor heralde bugün uyumadı benimki diyordum😇
yayburcukadini 256820 3 gündür saat başı uyanıyor. Bende diş diyordum ama zırlak bişey oldu. Hiç bir dişini de sorunlu çıkarmadı çok şükür dolunaya yoralım bu hallerini.. bu gecede babaya postalıyalım bu gün çok yordu çünkü 😂