Anneyimbennn Elinizde temiz joie yada yoyko oto koltuğu var mı 0-36 kg olan almak istiyorum 1000 TL yi geçmiycek bütçem az Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Elden alınır.
Omeryku Anneyimbennn canım ben convers airmax 360 derece dönüyor 0/36 kg isofixli 800 aldım sıfır hala aynı bi bak ikinci elden uyguna gelir bütçen 1000 se
bala86asel Anneyimbennn Canım hepsi burada da aklımda kalmıştım şimdi görünce hemen yazmak istedim inşallah sen gelirsin 899’a düşmüş yoyko Bak bakalım 360° dönüyor muş
Anneyimbennn bala86asel gittim cnm dönen ve yatan bide 0-36 kg olan 2 binden başlıyo uygular var 1000 TL ye yatabilen oğlum 7 aylık yatması lazım uzun yola gidiyoz almışken kendime de çevirip mama yediririm ddm ama pahalı letgodan falan bakıyorum 36 kg a kadar olanları hep 1000 TL ye satıyorlar temiz bulamadım hiç
Anneyimbennn Lidya-t bakıyorum cnm da 36 kg kadar olan dönen yatabilen doğru düzgün bulamadım yoyko ya 1100 yazmışlar dolapta zaten şuan 1200 e satılıyo Bi türlü düzgün bişey bulamadım
Lidya-t Anneyimbennn Dönenler çok sallanıyor ya bana güven vermedi . Britax Römer trifix kullnıyoruz.36 kg bilerek almadım onu da çok önermediler.Bebeğim çok rahat ediyor uyuyor tek başına oturduğu halde hiç sıkılmadı. Ben de rahat rahat araba kullanıyorum.
Anneyimbennn Omeryku terleme yapıyor mu rahat mı bebeğin cnm gördüm onu civil de 1000 dedi de indirimde şuanda İnternet de
Omeryku Anneyimbennn zaten hepsi aynı yatmasını falan çok beklemeyin e bebekte bana hiç biri çok yatmazdemişti az eğimli oluyorlar