-Yasminnn_75_ Doktora sormayı unuttum bilen vardır belki şimdi epilepsi tanısı konulduğunda bebek bütün yaptiği herşeyi yavaş havaş yapamıyor mu oluyor acaba
kenankaan -Yasminnn_75_ epilepsi ilaçları genelde gelişimi baskıladığı için bazı konularda geriden gelebiliyorlar. Misal oğlum 15 aylık ama hala yürümüyor yeni emeklemeye başladı. Burda maşallah 7-9 aylık çocuğum yürüyor diyenleri gördüm
-Yasminnn_75_ Aselduru88 doktora gittm şüphe duyduğum için videosunu izlettim olabilir dedi eeg de bişey gözükmesi ama takip et dedi bende sormayı unuttum olursa nasıl olur diye biliyormusunuz siz
Aselduru88 -Yasminnn_75_ ilaca başlayınca ilaçların yan etkisi veya geçirdiği nöbetler sonucu gerileme olabiliyor
-Yasminnn_75_ Gizem9565 hareketlerinden ellerini çırpar şekilde yapıyor yanlara doğru. Ayaklarını diretiyor doktora gittik takipe alındı ama doktora sormayı unuttm ileride nasıl olur bebeğim diye
-Yasminnn_75_ kenankaan anladm inşallah tez zamanda yürür bebeğiniz rabbim şifa versin inşallah bende şüphe içindeyim korktuğum gibi değildir inşallah 🙏
Melektskn -Yasminnn_75_ benim kızımda kucağımdayken falan ellerini çırpıyor sürekli yere koyuncada tek ayağını yere vuruyor bende şuan şüphelendim ama kasılma falan olmadı nasıl anlarım
-Yasminnn_75_ Havvakck evet aynı videoyu doktorada gösterdim küçük nöbet olabilir dedi ama eeg de bişey çıkmadı çünkü o hareketleri yapmadı kafam karışık
Ask35tego -Yasminnn_75_ kaç dk eeg çekildi acaba ? Birde Instagram üzerinden doç Dr Erhan bayram atabilirsin videosunu
Ask35tego Senay12 benim bebeğim de bunu 2 3 kere yaptı tek bacağı titremisti sonra şükür bidaha olmadi Bu arada nöroloji Dr götürdüm bu ay tekrar kontrol var Allah hepsini esirgesin