Asiaaaa Ağzımda aft çıktı konuşamıyorum bile mahvoldum karbonat tuzlu su denemedim geçmiyor hizli gecircek mucizevi bir öneriniz varmi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
[silindi] Asiaaaa Aftoral diye bir sprey ve mukostatin kullanmıştık ama bebegimde çıkmıştı aft. Yetiskinlerede uygunsa kullanabilirsiniz arastirirsiniz.
toesta Asiaaaa oraldin diye bir ilaç var fırçalı iki günde geçiriyor.Bende çok sık çıktığı için evde bulunduruyorum devamlı, onu kullanmadan doğal yöntemlerle en az bir haftada iyileşiyor almanızı tavsiye ederim.
Maybeoneday Asiaaaa karadut şurubu. Eczanelerde var canım. Karadut bulabilirsen o da olur. Birgün de iyileşiyor.
PembePelikan Asiaaaa eşimde de sık sık olur, aftojel diye bir merhem var onu kullanıyoruz gece sürünce sabaha bir şikayeti kalmıyor.. eczane reçetesiz veriyor, biz hep elimizin altında bulunduruyoruz bu yüzden.. geçmiş olsun
Mehlikasultan Asiaaaa Merhaba😊 mikostatin şurubu bir süre aft üzerinde bekletin bende bu yöntem çabucak iyileşmesinde etkili olmuştu
Figen35 Asiaaaa merhaba aft gerçekten çok kötü geçmiş olsun size tek birşey önereceğim “oralmedic “ bunu alın kullanın kullandıktan 5 dakika sonra o ağzınızdaki aft geçene kadar hiç birley hissetmeyecek yiyip içeceksiniz içinde asit olan kulak çubukları var ya onlardan var onu aft üstüne sürün bi an acısı çok kötü oluyor ama sonrası mucize sonrasında bana da dua ederseniz sevinirim 😀
Dlnmlk Asiaaaa çok geçmiş olsun,bugün yanlış duymadıysam bi programda bal ve kahveyi karıştırıp sürün demişti bi uzman.bi deneyin isterseniz,enazından riski yok😃
4yaprakliyonca Asiaaaa eczanelerde bi krem var sürüyorsun oraya hemen donuyor yaranın üstünde. Adını filan bilmiyorum maalesef. Ama dikkatli kullanın ben bilmiyordum ve bulaşmıştı ağzımın her yerine 🙈😄 iğrenç bir şey oldu.