Mavi2725 Bebeğim 3 aylık. Bugüne kadar Saglik ocaginda da kontrole gittiğimizde de Demir damlası için herhangi birşey söylemediler ya da önermediler. Kullanımı şart mi bunun ya da önerdiğiniz bir damla var mi
urazinannesiii Mavi2725 sağlık ocağı 4.ayda veriyor fakat bizim doktorumuz hem sağlık ocağının verdiği damlayı önermedi hem de 5.aydan sonra başlayın dedi ve bize sidefer önerdi
Cipiti Mavi2725 bizde 6aylikken sağlık ocağında sordu hemşire sonra benim verdiğinden çok şikayet geldi o yüzden artık vermiyorum dedi bende ocean in demir damlasını aldım bilddigim kadarıyla 6aylikken başlanıyor
Melankoli Mavi2725 valla sizi öpmeye geldim ama korona var. Bu forumda ilk defa birinin kan ilacı yerine demir damlası (doğru olan) demesine rastlıyorum.
simgesell Mavi2725 sağlık ocağı bu şekilde önerdi . D vitaminini de onlar verdi bana ama ben özel aldım eczaneden , demir içinde dışardan alicam yine
Mavi9 Bize 5. Ayda verdiler.Anne sütünden karsilanmiyormus 9.agda da sağlık ocağında demirini ölçtuler sınırda çıktı 1 yaşına kadar kullanmaya devam edin dediler.
Mavi2725 simgesell evet bende sağlık ocağının verdiği d vitaminini attım bugün son kullanma tarihinden dolayı. D vitamini olarak hangisini aldınız