Sesaa1 Bebeğim 2 ay 20 günlük sma kullanıyordum tiksindi mamadan içmiyor smayı Hipp kullandım onuda çok sevmedi aptamil kullanıyorum onu sevdi ama çok fazla gaz yapıyor ne yapmam lazım başka mama önerisinde bulunabilir misiniz
sunset01 Sesaa1 bende bebelac gold kullanıyorum. Aptamil başlamıştık ciddi gaz ve kabızlık yaptı çocukta. Bebelac gold ile rahatladı kilo alımı da çok iyi 👍🏻
nazbalim Sesaa1 5 aylık kızıma 1 aydır Golden Goat kullanıyorum çooook memmunum, keçi sütü olması sebebiyle anne sütüne yakın, gaz problemi ve meme reddi olmadı şükür 🙏🏻🙏🏻
Sesaa1 sunset01 sunset01 teşekkür ederim denicem sma güzel kilo aldırıyor du ama tiksindi şimdi aptamil geçtik ama aşırı gaz yapıyor ağlıyor karın ağrısından bebelac geçelim bari
nazbalim Sesaa1 ben 1 aydır kullanıyorum. Meme artı mama şeklinde gidiyoruz. Sadece biberonla içtiğinden gaz oluyo o da pıt pıt hemen çıkıyo sırtına vurduğumda. İçerik olarakta diğerlerine göre iyi
themoonrose Bende sma comfort kullaniyodum sonra biberonu gevelemeye basladi istahsiz iciyordu aslında cok severdi simdi aptamil kullaniyorum sanırım gaz yapti ve beni cok zor emiyor. Tekrar degistirmek istiyorum sma kullanirim yine
themoonrose Sesaa1 aptamili salladigimda bile cok kopuk cikiyo biberonla içerken bittigini anlayamiyorum kopukten hava yutuyo sma yine iyiydi disten dolayida icmemis olabilir onuda dusundum 🤔