elcn4139 bebegim öne bakarak gezmek istiyor. o sekilde kannguru ariyorum ev icinde gezdiricem terletmiyecek yada sling
afraninannesii elcn4139 solomom kanguru kullanıyoruz. Her yöne olanından memnunuz. Sling almıştım ama çok uzun süre kullanamadık. Kaç aylık bebeğiniz? Eğer isterseniz ilay slingdi sanırım oradan almıştım. Size uygun fiyata verebilirim
Zuhal1414 elcn4139 Kraft her yöne var bende de bir kaç kez kullandım bende isterseniz uygun bir fiyata verebilirim
monalissa elcn4139 solomom baby kullanıyorum, kumaşı hafif terletiyor.Dışarda memnunum ama ev içinde uygun değil gibi
elcn4139 afraninannesii 3 aylik öne dogru baktirabiliyormiyuz onda nasil baglanir onu bile bilmiyorum
afraninannesii elcn4139 her yöne olan kangurudan alırsanız öne doğru bakar. Diğer türlü sadece size dönük olur
nazbalim elcn4139 https://ty.gl/p60hotrsfy biraz pahalı ama elim kolum oldu,5 aylık kızım onunla sosyalleşti çok seviyo, dediğim gibide kullanmasıda çok kolay.
afraninannesii elcn4139 kızım içinde durmak istemedi. Bazı bebekler çok seviyor. Benim kızım kundak bile olmak istemedi yapmadık. Dara gelemiyor😬
Zeytinimbenim elcn4139 canım ben de hem sling var hem kraft kanguru var düşünürsen uygun fiyata verebilirim
Zeytinimbenim elcn4139 sling bana çok karışık gelmişti bağlayamıyordum tek başıma bebekle o benim beceriksizliğim gerçi 🙄 ama kanguru daha rahat baya kullanmıştık hem evde hem dışarda o daha kullanışlı ve uzun ömürlü
afraninannesii Toprakaren 180₺ veririm. Rengi kiremit. İlay beauty sling sayfasından da bakabilrsiniz🌸