Tulayyy Kızlar benim sütüm az olduğundan yetmediğinden dolayı emmek istemiyordu bende devamlı sağıp veriyordum sütle beraber mama takviyeside var tabi sütüm aşırı gaz yapıyor bebeğime bende zaten az olduğundan ve aşırı gaz yaptığından 10 gündür veremedim şuan çok pişmanım ve tekrar vermek istiyorum sizce olurmu birde sütüm bebeğim emdikçe gelirmi şuan 2 ay 25 günlük bebeğim hakkınızı helal edin uzun oldu
Meyvebicagi Tulayyy emdikçe gelir emzirmeye devam et gaz yapan yiyeceklerden uzak durursan sütünün gazı azalır
Gizemsena Tulayyy benim bebegimde 6 ayına kadar çektik bu sorunu masaj bebege gaz cıkartma masajları cok iyi geliyor , kimyon çayı içebilirsin sen bir de bebek için gaz damlası 💕
Tulayyy Deletedmom_21 ne damlalar ne ilaçlar kullandık faydası yoktu ama ben içmedim birde içmemi önerdiler en iyisi bende içim
Meyvebicagi Tulayyy alışıyorsun zamanla. Rezene iç, gaz damlası kullan, gaz masajları var internette onları yap bebişe.. herkes geçiyor bu günlerden etrafında benim daha kötü ya da benimki hiç böyle değildi diyenler olacak onlara takılma.
Tulayyy Gizemsena almadığımız Damla kalmadı devamlı küçücük bebeğe damla veriyorum inşallah sütümde olur gelirde bende biraz mutlu olurum
Tulayyy Meyvebicagi sürüm yeterli gelmiyordu 1 ayımız dolmadan başladık maalesef yada benmi kuruntu yapıyordum bilemedim çocuk emiyordu deneme amaçlı sağdım en fazla 30-40-50 ml zor doluyordu baktım az geliyor çekmiyoe zaten kolik bebek heryola başvurdum
Meyvebicagi Tulayyy kilosu gelişimi iyi ise keşke başlamasaydınız. Benimde ilk zamanlar sütüm az oluyordu hatta göğsümdeki yaradan ötürü aylarca aç kaldığını yetmediğini düşündüm. Yine de savaştım. Sizde savaşabilirsiniz. İlk postuma bakarsan bebeğim bir gün hiç kaka çiş yapmadı. Açlıktandı belki de. Ama yine de savaştım. 4 ayına kadar dolu dolu emmedi. Karın tokluğuna emdi. Ya sancısı vardı ya uykusu vs. Şimdi de çok emmeler memede uyuma istekleri başladı. Yani zamanla geçiyor. Önemli olan gelişimi. Senin için de hala geç değil. Belki mama gaz yapıyordur. Nereden bileceksin
Meyvebicagi Tulayyy kilosu gayet iyi. Bir gün çok emiyor bir gün az. Bazen çok emiyor bitiyor süt ama yine de emmesine izin veriyorum. Bırakıp ağlıyorsa açlıktan değildir zaten başka bir sebebi olmalı
Meyvebicagi Tulayyy ablama doktor önermiş. Yengemde kullanıyor. Ben kullanmadım. Ama kullananlar çok memnun. Eğer faydası dokunursa ne mutlu bana