Teemo07 Ozge2405 ağlama sesi marstan duyulur, o derece.. Sinirlenince de tutmuyor biberonu, önce sakinleyecek sonra alacak.
Gunesay Ozge2405 bebeğim aç ve yemeği ılınsın öyle yesin diye mutfaktan eğer boş elle geliyorsam kesinlikle kıyamet kopar. Sonra ilk lokmayı yiyince ağlamayı yine kesmez 😅
Ozge2405 Normal yani 🤣 bizimki de kıyamet koparıyor babamız bu normal değil diyordu bu postu kocişim için açtım şimdi bunları okudum ve artık beni strese sokmaz umarım 🤣
Ozge2405 Anneler bir sorum daha olacak ☺️ Ne yazikki benim sütüm ne yapsam gelmiyor 😔 keşke gelseydi sorum şu mama hazırlıyorum ve ısıtana kadar kıyamet koparıyor en hızlı şekilde ben biberonu nasıl ısıta bilirim özellikle geceleri 🤣
Eylulhuma16 Ozge2405 ben termos aldm sick suyu ona koyuryrm 13 saat flan sick tutuyo sogtmk icinde dolaba bi kasye su koydm birbnu dirk o kasnn içine koyuym zayen su buz gbi oluyo surkli dolpta durck ama
Mrwygmr Ozge2405 savaş çıkıyor mama geç gelincede küsüyor almıyor sakinlestriyorum daha sonra içiyor 😀
Ozge2405 Ay anneler valla Hızır gibisiniz 🤣 benimde aklıma termos gelmişti denemedim deneyen varmış bu geceden itibaren ocağın başında su beklemiyim madem açken bebeği cıldıran bütün annelere kolaylık diliyorum 🤣 başta kendim olmak üzere