Urasali Dün doğum yaptım sütüm var ama ememiyor doymuyor aptamil mamaya başladım günde kaç defa kaç ölçek kaç saat arayla veriyoruz lütfen yardımcı olun
gocebebirbayan Urasali canım arkasında yazıyor kutunun. Hatta kutuyu ilk açtığında kapağın içinden bir broşür çöküyor. Günde kaç defa kaç cc içeceği yazıyor. Biz 2 numaradayız. Günde 5 defa 180 cc yazıyor 7 aylık için
FatmaKrbkl Urasali Bebeğin kilosuna göre hesaplanır mama miktarı, (bebeğinizin kilosu × 150)÷(24 saatte toplam kaç kez besleyeceğinizin sayısı) Örn. Bebeğiniz 3 kilo ise (3×150)÷12 (iki saatte bir besleyeceğinizi var sayarak 12 yaptım) 40-45 cc yeterli olur
Yafes Bebekler ilk doğduğu zaman 30 cc yani 1 ölçek yeterlidir. Emdirmeye çalışın hatta biberonla vermeyin meme reddi olmasın, siringa ile verebilirsiniz. Biberonla beslenmeye alışırsa meme reddi olur maleseda
Urasali Yafes 30 la başladım yarısını yedi bitiremedi yarı yapıyorum şimdi ancak yiyor iki saatte bir 15 ml su yarı ölçek mama versem yeter mi acaba
Sedanindenizi Urasali Siz yari okcegi net ayrlayamazsiniz tam yapun 30 cc 1 olcek kivami sasmasin kabiz ya da ishal olur olcu tutmassa allah korusun cok minik daha. 30 cc yapin o icebildigini icer ama oncesinde muhakkak emzirin
Deletedmom5284 Urasali o zaman sütünüz yeter 2 günlük bebeğin midesine süt nasıl yetmesin üzüm kadar midesi onun
Sedanindenizi Benim sutum dogunda cok az gelmisti zaten bebegim erken dogdugu icin cok ememiyordu. Emzirms uzerine 30 cc demisti cocuk doktoru. 3 saatte bir besle sonra 2 saate dusur cok yorma cocugu demisti. Sen her emmeden sonra 30 cc teklif et o alacagini alir demisti.