EsrKzyGkmn Merhaba anneler bebeğim 16 aylık anne sütü almayı bıraktı 3 gündür inek sütlü cici bebe vermeyi düşünüyorum biberon maması kaç adet bisküvi kaç cc süte vermeliyim şimdiden teşekkür ederim
Eysar EsrKzyGkmn Devam sütü veriyorum pınarın 150 CC ye 3 tane cici bebe katıyorum yetiyor sadce sabahları süt veriyor
ozlmksknn EsrKzyGkmn eskiler pirinç unu muhallebisi verirlerdi suyla biraz muhallebi koyup biberona üzerine de suyla sıvı hale getirip verirlerdi fikir olur belki
Pares EsrKzyGkmn bütçeniz elveriyorsa mama verin derim sütün bir faydası yok 17 aylığız süt hiç vermedim
canimoglum_2020 İşinize karışmak gibi olmasın ama inek sütü doktorlar 2 yaşına kadar önermiyor bağırsak florasınj bozduğu ve sindirimi zor olduğu için araştırabilirisiniz cici bebe de ileride diyabet hastalığını tetikliyor daha farklı bir alternatif düşünme şansınız varmı bebeğinizin sağlığı için ❤️
Yafes Inek sütünün bebeklere hicbir faydası yok. 2 yaşından küçük çocuklara fermantasyona uğramamış süt ürünleri vermeyin zararlı, yoğurt, kefir, peynir türleri tüketebilir. Kesinlikle inek sütü vermeyi