Minnakelifim03 Çocuklarımız için birer satır yazalım hem hatıra kalır. Ben başlıyorum. Annem güzel kızım anneliği bana tattıran Umudum Huzurum sıkıntımı alanım bana öyle geldin ki ışık oldun bana gülüşüm oldun mutluluğum oldun Canım oldun kalbim oldun iyiki benim oldun Rabbim iyiki seni bana verdi. Bana her Anne dediğinde bana en güzel hediyeyi sen verdin. Ömrüme ömür katanım. Seni çok seviyorum ❤❤❤ Rabbime şükürler olsun 🥰
Gulsurmeli Minnakelifim03 Ay dur yazayım :-D Beni uykusuz bıraktığın için teşekkür ederim canım kızım sayende uykusuzluğun ne olduğunu anladım. 😂😂
Laden Minnakelifim03 benim ay yüzlü güzel kızım, ömrümün sonuna kadar her daim elini tutacağıma söz veriyorum. Yanlışında, doğrunda, hatanda, üzüldüğünde, sevindiğinde, mutluluğunda… daima yanında olacağım benim tatlı gün ışığım❤️
Busragokceberra Minnakelifim03 Benim canım kızım her zaman arkandayım son nefesime kadar sana hep yardım edeceğim.Seni ne kadar çok istediğimi Allah biliyor o yüzden sen benim ŞÜKÜR sebebimsin.🌹🌸♥️😍😘 ♥️♥️♥️Seni Çok Seviyorum ♥️♥️♥️