Seraay_Aytac Kızlar evde basit malzemeler’den hazırlayıp yüzünüze sürdüğünüz maskeler var mı lekeler veya siyah noktalar için? Hemen anında işe yarayan tabiss ⚡ LÜTFEN MASKE YORUMLARINA GÖMÜN BURAYI 🔥🔥
Birkucakmutluluk Seraay_Aytac yine burda okumuştum ama fırsat olmadı yapmaya. Gözenekler için yumurta akı ve bal karışımı. Birde kahve telvesi peeling niyetine sürerim 👌
ArasAybarsMoM Seraay_Aytac maya maskesi,misir unu maskesi,ve karbonatlı yapilan vardi onu unuttum suan ben bunlari yapiyodum ama bayadir hazir peeling kullaniyorum bebeden vakit kalmıyor
Balkizlarim Seraay_Aytac Türk kahvesi telvesi en çok işe yarıyan ve normal sabun sabah ilk isim sabunla yüzümü yıkamak daha sonra ruhus taşı kullanıyorum İran taşı diyede deniliyor 🙈👌😁
Gmze1998 Önceden coktu benim evde bakım malmezeleri ama hepsi artık bana para tuzağı geliyor ciltimde sorun oldumu .cildiye gidiyorum baya sivilce yaptı bnde yüzüm maholmustu o maskeler yüzünden
Seraay_Aytac Gmze1998 benim demek istedigim kendi yapacağımız alıp hazırdan yapmak değil zaten öyle yapsak yicek ekmeğimiz olmaz
Gmze1998 Seraay_Aytac Kahve telvesi bide pirinç suyunu buz kaliplarina koyup masaj olarak yapabilirsiniz
Birkucakmutluluk Seraay_Aytac yüzünüzde gözenekler belirginse onları kapatıryormuş bal ve yumurta akı. kahve telveside yüzünüzdeki ölü hücreleri temizliyor. Siyah noktalarada faydası var. Yumuşacık yapıyor yüzü :)
Seraay_Aytac Aslancikli şuan bende o durumdayım burdan bulabilip kaydedim belki yıllar sonra işe yarar
ArasAybarsMoM Seraay_Aytac evet nivea nin var o cok.ise yariyor bide siyah nokta icin makine aldim onlada ustunde geciyorum ohh mis
ArasAybarsMoM Seraay_Aytac makine indirime giriyor 50 tlye bile dusuyor trendyolda cok guzel bi icat valla yuzune buhar tut sonra onla ustunden gec hem kolay hem vakit harcamıyorsun